A prémiumokkal nincs baj. A pay2win-nel már van. Nem ugyanaz a kettő szerintem.
2017. jún. 22. 07:24
2/14 anonim válasza:
Kevered a szezont a fazonnal. Nagyon nem ugyanazokrol az elonyokrol van szo. A csalo sajat maga jut hozza az elonyokhoz, tilos modszerekkel. A p2w hosok meg bar nem fair jatekosok, egy mindenki szamara felkinalt lehetoseget hasznalnak ki, nem az o hibajuk hogy a jatek keszitoje/kiadoja lehetoseget ad p2w eszkozokre.
A sima premiumosok meg a kutyanak sem artanak, az xp boost meg hasonlo dolgok nem szamitanak csalasnak vagy p2w elemnek.
2017. jún. 22. 08:50
3/14 anonim válasza:
Kimaradt, mig egy csalo, aki atlat a falon, gyorsabban fut es egy kulcsjukon keresztul ad le headshotot eleg nehez elverni, addig egy walletwarrioral, akinek 10% nagyobb a sebzese, meg siman fel lehet mosni a padlot, ha eleg ugyes vagy. Ahol meg annyira durva a p2w elony, ott ertelmes jatekos nem pazarolja az idejet.
2017. jún. 22. 08:57
4/14 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani. Melyik játék, és mit jelent benne a Prémium? Mert pl. attól, hogy a Prémiumos játékos több pénzt kap, nem lesz golyóálló. Ha viszont hozzájuthat olyan páncélhoz/fegyverhez, stb, ami sokkal erősebb, mint amit a többi játékos megszerezhet, én azzal a játékkal nem vagyok hajlandó játszani.
2017. jún. 22. 09:03
5/14 anonim válasza:
A kettő baromira nem ugyanaz. Premium user legfeljebb több XP-t kap, több fizetőeszközt, egyedi kinézetet kap, míg egy Cheater instant fejbelő, átlát a falakon, stb.
2017. jún. 22. 09:46
6/14 anonim válasza:
Az a játék, amelyikben pénzért cheat szintű előnyökhöz tudsz jutni amúgy is fos.
2017. jún. 22. 10:09
7/14 anonim válasza:
Semmi köze az egyiknek a másikhoz. Magasról tojok rá, hogy XY megvett egy prémium csomagot és most unikornison lovagolhat amíg nekem "csak" egy lovam van. Az sem érdekel, hogy szép fegyver skineket kapott. Az sem érdekel, hogy kétszer gyorsabban kap xp-t, mint én, vagy hogy arany színű a chatben a neve és az, amit ír.
Senkit sem érdekel az, ha valaki prémium játékos, mert az nem csalás. Ha meg a játékban a prémium csomag azt jelenti, hogy halhatatlan vagy, akkor az amúgy is egy szar játék, amit senki sem játszik. Szóval mi a problémád?
2017. jún. 22. 11:22
8/14 anonim válasza:
normális ember amúgy se játszik P2W játékokkal..
2017. jún. 22. 15:17
9/14 anonim válasza:
Egyiket se fogadom el, mondjuk nem is játszok olyan játékkal, ahol egyáltalán van "prémiumra" lehetőség.
Többek között ezért hagytam ott a WoW-ot is.
2017. jún. 22. 18:44
10/14 A kérdező kommentje:
Ezek alapján leszaroztátok a CS:GO-t, Zulát meg az ilyeneket. Nem kell golyóállónak lenni ahhoz, elég csak a kétszeres, háromszoros sebzés-es fegyver alacsonyabb szórással, és már is unfair lesz az egész játék azokkal szemben akiknek csak az alap van. Ez felér egy wallhack-el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!