Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mire való a többi lemez?...

Marcooliusz kérdése:

Mire való a többi lemez? (többi lent)

Figyelt kérdés

Rendeltem netről a rainbow six siege játékot, és ugye adott 3 lemezt. Beraktam az elsőt és azzal egyből ment a játék.

Az lenne hogy miért van benne 3 cd ha elég 1 lemez?

2017. júl. 26. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem valami soundtrack vagy concept van rajtuk? Ez csak tipp.
2017. júl. 26. 14:02
 2/5 A kérdező kommentje:
A 2.ik lemezen van 5-től 8-ig valami package úgy adja ki hogy package05.upc package06.upc stb...8 ig. a 3.dik lemezen meg 9-10 ig van így
2017. júl. 26. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Telepíteni honnan telepítetted?
2017. júl. 26. 16:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Az 1-ső cdről telepítettem le a uplay-t (mert hát ők csinálták a játékot de nem vagyok benne biztos) és beírtam a kódot amit adtak aztán elkezdte letölteni a játékot gondolom a netről.
2017. júl. 26. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Na látod. Ha nem netről telepítetted volna, akkor kellett volna a lemez. Annak idején a Skyrim körül volt is egy kisebb felháborodás - kezdetben a lemezes játékosok is csak a Steamről telepíthették (automatikus volt), pedig lemezről gyorsabb lett volna annak idején.

Szóval a három lemezen a telepítéshez szükséges cuccok vannak, de te nem lemezről telepítettél. Ennyi.

2017. júl. 26. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!