A Steam miért nem folytatja a telepítést a második lemeztől?
tegnap vettem meg a Batman Arkham City-t és aktiváltam Steamen majd elkezdtem telepíteni lemezről, az első lemezzel semmi gondja szépen telepít de a második lemezt mikor kéri és behelyezem befagy a telepítés - vagy azt írja hogy telepítőlemezre vár, vagy pedig hogy 0 másodperc van hátra de közben a telepítést nem halad
miután a harmadik nekifutásra sem oldódott meg a dolog, megpróbálkoztam más steames, több lemezes játékommal és ugyanez játszódott le a Saints Row IV, a Skyrim és az Alien Isolation esetében is
Pedig a SRIV és Skyrim már számtalanszor volt feltelepítve a gépemre az elmúlt 1 év leforgása alatt
a SRIV pont márciusban volt még felrakva egy rövidéletű nosztalgia végett, igaz azóta ha steames játékkal játszottam az vagy csak 1 lemezes volt, vagy digitálisan volt meg a könyvtárban és letöltöttem a felhőből
Mi a lehet a baja?
Próbáljam letörölni a steamet és újratelepíteni?
lehet karcos a dvd és nem lehet olvasni.
vattával meg gyógyszertári alkohollal (70-80%) finoman dörgöld meg a felületét, nekem sokszor segített.
#1 igen, ennyire lassú a netem :/
#2 szerintem nem olvastad el rendesen az apróbetűs részt - minden játéknál ezt csinálja ami több lemezes Batman, Saints Row, Skyrim, Alien: Isolation, Metro Last Light
"Nincs annak semmi baja"
ha nincs baja akkor miért nem működik az amivel előtte nem volt probléma?
op rendszer? milyen, mikor volt frissítve?
Ez valami alap driver hiba lesz windows-on belül, egy újratelepítés ráférne a gépre.
Illetve ha folyton alvó állapotba/hibernálásba rakod rendes kikapcsolás helyett, hosszú távon az is károsítja a szoftvert, így ha ezt csinálod szokj le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!