Hogy játsszak Katarinával LoL-ban?
Én inkább aramozok, így ahhoz "igazítsátok" a tanácsokat pls.
Csak akkor tudok érdemben játsztani, míg meg nem kapom a 6-os szinttel az R-t, mert addig csak feedelek. Utána már könnyebb, E + R kombóval már aratok, viszont sokszor így sem. Ezért is kérek leírást, tanácsot, bármit, hogy játszak e hőssel...
Ahogy a leírásodból látom max silveres lehetsz, hacsak nem levelezel még. Semmi baj nincs vele, nem megszólni akarom, csak segíteni szeretnék. Dia2es kata main vagyok 500k ponttal, szóval lehet kicsit vágom a dolgokatxd Sajna még plat elején is láttam olyan katákat akiktől sikítottam a röhögéstől. Itt az én "guide"-om:
Q-val kezdj és azt maxolj. Utánna E majd W. Build: hacsak nem valami hard matchupod van (pl Zed aki ellen zhonnya kell vagy egy erősebb burstmage aki earlyben is radíroz és bansheet kell vegyél) akkor hextech gunbladdel kezdj. További lehetséges itemek nagyon helyzetfüggők, 2.nak lehet zhonnya, vagy maszk is. 3. Rabadon 4. zhonya/maszk attól függ mit vettél 2.nak. Ezt követően is teljesen enemy függő de ajánlatos még magic pent venni.
Helyes combo:
1) E(ráugrassz a targetra)
2) W (kihelyezel magad alá egy tőrt ami által nemsoká ismét lesz ugrásod, fontos, hogy maradj benne)
3) Hextech gunblade (leslowolod, hogy a W-d rangeben maradjon, ezáltal sebződik)
4) Q (Előkészíted a következő ugrást, ez a tőr a target mögé fog kerülni)
5) R (Értelem szerűen letéped vele a fejüketxd, de érdemes 1-1,5 mp alatt megszakítani, ne várd meg, hogy lejárjon mert muszáj olyan gyorsan mozognod, hogy le se tudjanak követni, viszont ha nincs ccjük akkor nyugodtan pöröghetsz)
6) E (Beleugrasz a Q-d tőrjébe, ezáltal elérhető lesz a 3. ugrás is)
E (Mivel ismét van egy ugrásod még el tudod nyomni vagy menekülésre vagy megint sebző spellként.)
Tehát E-W-3-Q-R-E-E
(3as az item, persze ez mindenkinél más lehet)
És itt általában már rég resetelődött az összes skilled, tehát mehet az egész előröl más targetre. Ezt a combot ha jól betanulod 3mp alatt el lehet nyomni, aminek a nagy részét az teszi ki, hogy az ultidban pörögsz. Próbálgasd gyakorló módban ha van hozzá érzéked 20-30 game alatt nagyot fogsz fejlődni. De nagyon sok játék kell ahhoz, hogy ezt tudatosan többször eltudd játszani 1-1 teamfightban.
Lane fázisban tartsd a távolságot, ha nem tudsz farmolni csak a Qval harassolgass, farmolj és várd meg, hogy betolja a lane-t turret alá az enemy. Ha már van egy kis nyomásod a lanere akkor told be aztán irány botra roamolni. Level 3ig ne rambozz, nem fogsz sokat érni, viszont próbáld meg hamarabb elérni mint a lanetársad és akkor egy lvl3as powerspikeal meg tudod ölni. Következő powerspike level6. Summoner spellekből több variáció is van, az egyik értelemszerűen flash, a másik pedig opcionális. Assasinok ellen (zed, talon, fizz, diana, yasuo stb) exhaust, mageek ellen pedig ignite ritkább esetben tp.
ui: Most látom, h aramra kértél tancsánot de én már ki nem törlöm ha leírtam, hátha segít másoknak :D Mondjuk nem tudom, hogy kapod meg ott mindig katát mert tudomásom szerint random a pick. Ha még valami kérdésed van nyugodtan írj.
nagyon kössz a tanácsot!!! egy kicsit talán megértettem katát most...
És nem, nemhogy silver nem vagyok, hanem bronz se, unranked van! És csak Aramozok, mert az a leggyorsabb kifejlődés, idő, pénzszerzés szempontjából...
Multkor viszont valahogy sikerült 28-11-25 statot szerezni katával, mert az ellenfél fele feeder volt :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!