BrekiX kérdése:
Milyen játékkal játsszak? 15/L
Figyelt kérdés
Olyan játékokat írjatok kérlek,ami nem hasonlít nagyon a metinhez,achez stb.hez(nem tudom mi ezeknek a stílusoknak a neve),és amit nem lehet megunni hamar.2017. júl. 22. 14:57
1/10 anonim válasza:
Milyen játékokat szeretsz? Mert ha annyit mondasz, hogy ne hasonlítson a metinhez, és ne lehessen könnyen megunni, akkor több ezer játékot tudsz találni.
2/10 A kérdező kommentje:
Eddig játszottam Minecrafttal,Gtaval,Simssel,Life is Strange-gel de a lényeg,hogy legyen változatosság a játékokban. (Tehát kb. mindegy csak ne olyanok mint a legfelül felsoroltak,mert az olyasmiket már unom [ac,meg az ilyen középkori küldetéses játékok])
2017. júl. 22. 15:12
3/10 anonim válasza:
witcher sorozat
dragon age sorozat
gothic sorozat
Elder Scrolls sorozat
Mass Effect sorozat
reckoning kingdoms of amalur
Goodbye Depona
Armello
Crypt of the NecroDancer
Don't Starve
Starcraft 2
Sid Meier's Civilization 5-6
Heroes Might and Magic 5-6
Total War játékok
COmmand and Conquer játékok
Undertale
Limbo
Inside
meg úgy isten igazából amivel akarsz, mert több millió játék esik bele a jelenlegi igényeidbe.
4/10 anonim válasza:
Rainbow six siege, én most ezek játszok. Változatos.
6/10 LeonScottKennedy válasza:
Nézzél Telltale játékokat, azok szerintem tetszenének neked és könnyű velük játszani. Felmész a Telltale Games weboldalára és rákeresel a játékaikra.
7/10 anonim válasza:
Rainow Six Siege nem valami változatos. Az utolsó hozzászólónval egyet értek, a Telltale játékok tényleg nagyon jók
8/10 anonim válasza:
Én írtam a Siege-t. A változatost úgy értettem, hogy minden kör más. Sok a taktikai lehetőség meg hasonlók.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a like-ok. :)
2017. júl. 24. 13:23
10/10 TuwYx válasza:
Path of exile, ingyenes játék steamen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!