Melyik jobb játék?
Szia!
Mindkettőt végigjátszottam, és mindkettő nagyon jó, de elég különbözőek.
A Luigi felfedezősebb, illetve jobban épít logikai feladványokra, míg a Kirby-ben kevésbé kell a helyes utakat megtalálni, illetve az akció több benne.
Igazából attól függ, hogy melyik stílusú játékhoz lenne kedved. Nem tudom, játszottál-e a Luigi's Mansion első részével, vagy valamelyik előző Kirby-vel.
Az új Luigiban 1 nagy helyett 5 kisebb ház van most, így nagyobb a változatosság. Sokkal tagoltabb is a játék, mint az első, illetve van egy egész szórakoztató multiplayer része, csak kell hozzá találni egy másik játékost. Nem is tudom hirtelen, hogy kell-e hozzá több kazetta.
A Kirby, ahogy az előző részeitől megszokhattuk, alapvetően egy nem túl nehéz platformer, viszont mivel nagyon sok különböző képesség áll rendelkezésedre, mindegyik a maga támadásaival, nagyon szórakoztató csak simán végigmenni is a játékon, és kipróbálni mindig az új játékszereket. Ehhez hozzá jönnek most ebben a részben a robotok, amikbe beszállva kicsit lassabbak leszünk, de sokkal több dologra leszünk képesek, pl. nagy kockák felemelése. A pályák elég kreatívak, és a hangulat mindig jó. Mellette pedig van két minijáték is, amikből az egyiket lehet többen is játszani. Illetve a legvégén megnyitható True Arena (illetve már a sima Arena is, meg valamilyen szinten a Meta Knightmare mód) a fő játékkal ellentétben kifejezetten nehezek, a True Arena megizzasztja a legjobb játékosokat is.
A lényeg, hogy ha mindenképp választanom kéne, a Kirby-re szavaznék, de biztos sokan fordítva gondolják. A lényeg, hogy itt rossz választás nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!