Black ops 3 konzolon vagy pc-n jobb játszani?
Lehet FPS-t is Konzolon nyomni bár PC-n ingyenes a multi. Konzolon fizetni kell érte.
A jobb meg relatív kifejezés. Konzolon kapsz 1 adott grafikát PC-n ha olyan géped van változtatsz rajta.
V kinek pont ez számít még más tesz rá. És örül h nem kel szívjon a fejlesztésékkel.
Szerintem am csak a BO3 miatt hülyeség konzolt venni.
De nem az én pénzem.
4#-es
Köszi a felvilágosítást! Akkor mostantól hivatalosan le**szarom a multiplayer fogalmát minden egyes létező platformon, és maradok a jó öreg, tökéletesen működő single playernél.
" A hardcore FPS gamerek konzolon is 144Hz-es monitorral tolják"
Ennek semmi előnye, ha a konzol nem használja ki.
#7: Más az elmélet és a gyakorlat. A komolyabb konzolos shooterek is csak 60 FPS-el futnak, de hidd el, hogy monitoron annyival simább, folyamatosabb a képmegjelenítés, hogy nem is lehet összehasonlítani egy tévével. Nekem elég jó 200Hz-es tévém van, Game móddal, meg minden, de ami a játékot illeti, a közelében sincs a 144Hz-es ACER monitoromnak. És igenis előnyt biztosít egy tévén játszó ellenféllel szemben: pl. a Destiny PvP-nél annyira rossz a kód, hogy mire a tévés player meglátja a monitoros ellenfelet, az már rég lelőtte, csak egy pár tizedmásodperc múlva ér oda a jel (ez persze a játék hibája, nem a tévéké). Az összes konzolos FPS e-sport versenyen monitorokra vannak kötve a konzolok, és hidd el, nem azért, mert a szponzor csak azt tudott szerezni.
Aki még nem próbálta, el sem tudja képzelni a különbséget. Olyan ez, mint "az emberi szem csak 25FPS-t tud érzékelni" baromság, amit az idők kezdete óta hangoztatnak az idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!