Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Volt már veletek hogy egy...

Volt már veletek hogy egy játékkal (ami amúgy nagyon jó volt) annyit játszottatok hogy a végére megutáltátok?

Figyelt kérdés

Nekem a Batman: Arkham City volt ilyen

Egészében nem is játszottam vele olyan nagyon sokat, csak kétszer, talán háromszor volt hogy egyhuzamban nagyon sok, 8-9 órát toltam vele (egyszer egész éjjel, reggelig)

A végére már csak a miheztartás végett fejeztem be az utolsó küldetéseket

:/

2017. júl. 23. 03:05
1 2
 11/18 anonim válasza:

nekem az egyetlen ilyen játék talán The Lord of the Rings: Return of the King volt

azzal annyit játszottam egyedül is, haverokkal is, hogy ma már egy pálya végigjátszását is úgy kell kipréselnem magamból (haverral; egyedül magamtól már neki sem ülök)

egyébként a korábbi Arkham Cityre, Shadow of Mordorra és egész éjjeli Unchartedezésre visszatérve ott szerintem két dolog volt ami negatív tényezőként hatott

- az egyik, hogy szünet nélkül ennyit játszani már tényleg nem jó, ahogy pl. szünet nélküli dolgozni túlórával sem az - mindkettő megterheli a szervezetet

- a másik pedig hogy főleg egész éjjel, amikor a szervezetnek pihenésre van szüksége - a másnapi rosszullét is ehhez köthető, arról nem is beszélve hogy felborul tőle a napirendje az embernek, mivel éjjel végig ébren volt, utána meg napközben alszik

olyan ez mint mikor az ember elmegy egy buliba, tök jól érzi magát, aztán túlzásba esik és olyan csúnyán berúg hogy utána egy egész napig rosszul van

ez utána vissza is vesz az élményből - ha önkontrollal iszik akkor egy remek kis buli lett volna, így viszont az egészet beárnyékolja hogy felelőtlenül vedelt

lehet utána a következő bulira el sem megy már emiatt (ahogy nem került sor a későbbi Arkham játékok játszására sem)

persze nekem is van olyan ismerősöm aki 5 napon át volt részeg, mert minden nap ráivott a másnaposságra és szívesen gondol vissza erre - ugyanolyan a haver, aki egy éjjel alatt kétszer végig vitte az Uncharted játékot

legalábbis ezt tudom helytálló hasonlatnak felvázolni

2017. júl. 24. 14:20
 12/18 anonim ***** válasza:

te véletlenül nem pszichológus vagy, vagy pszichológia szakos?

csak mert hasonlóan beszélsz/írsz, mint a nagynéném és ő pszichológus :D

2017. júl. 24. 14:42
 13/18 anonim válasza:

nope, bár életemnek volt egy rövid szakasza, mikor egy évig jártam pszichológushoz, viszonylag gyakran, két hetente (az első két hónapban hetente)

gondolom lehet valami ragadt rám az öregtől vagy nem tudom :dd

2017. júl. 24. 14:51
 14/18 A kérdező kommentje:

#11 sztem helytálló hasonlat meg elég jól eltaláltad vele a lényeget

nyilván a túlzásba vitt játék ront az élményen ahogy a túlzásba vitt bulizás, piálás is

ahogy korábban írták 'jóból is megárt a sok'

2017. júl. 27. 22:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Az Arkham City nálam is kedvenc. Ötödszörre kezdtem újra, de mostmár unom. :D

Off: Esetleg valaki tudna ehhez hasonló játékokat ajánlani? (az Arkham Knight-on és az Asylum-on kívül)

2017. aug. 7. 16:10
 16/18 anonim ***** válasza:
^ Shadow of Mordor vagy Assassin's Creed
2017. aug. 7. 21:32
 17/18 anonim ***** válasza:

A GTA san andreast nem tudom megszámolni hányszor vittem már ki.

2007 óta játszok vele folyamatosan,először havonta,később negyedévenkén,fél évenként,majd évenként játszottam ki.

Ma még a multiplayert tolom de azt nem untam meg.Megmerem kockáztani hogy azóta 200-400 játszott órám lett évente.

A másik játék a mafia 1.Kb 8-10x vittem ki.Már a küldetéseknél azt is tudom hol mennyi ellenség és milyen fegyverekkel bukkan fel.

De a max payne első két része is idetartozik,nem volt netem egy hónapig ezért kivittem majd újra kezdtem őket egyből.

2017. aug. 10. 00:34
 18/18 Várhegyibence ***** válasza:
gran tourismo4
2017. okt. 6. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!