Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Simsesek. Nektek jelenleg...

~GekkóNiki~ kérdése:

Simsesek. Nektek jelenleg milyen háztartásotok van? Milyen háztartással játszottatok a legtöbbet/legtovább? Milyen kihívásokat csináltatok már meg?

Figyelt kérdés

Írhatjátok hanyas sims, milyen kiegészítők, satöbbi.

Nekem 3-mas, nagy örömömre minden kiegészítő megvan. :) Viszont unom a háztartásaimat. :/ Szóval gondoltam merítek egy kis ötletet. Ti melyik háztartással bírtátok a legtovább? Milyen van jelenleg? Csináltatok már kihívásokat? Milyeneket? Vagy van valami ami tervben van esetleg?

2017. ápr. 17. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sims4-gyel játszok és a háztartásom jelenleg egy főből áll, akinek minden skilljét ki akarom húzni és a lehető legtöbb életcélt megvalósítani, próbálom fiatalon tartani azokkal a potikkal, amit az életjutalomból lehet venni, ja és minden nővel akivel találkozik gyermeket nemz xD
2017. ápr. 17. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sims 3-mal játszok, és igazából elég sok mentésem van.

Adok pár ötletet, hátha megtetszik valamelyik. :)

- Van egy női simem Starlight Shoresban, aki énekesnőként tevékenykedik. Maximális csillagszintet szeretnék vele elérni, eléggé hisztis, flörtölős díva típus, próbáltam extravagánsra megtervezni (tűzpiros haj, sok smink, csak fehér ruhák, stb). A továbbiakban szeretnék összejönni egy gazdag férfival, akarok majd egy gyereket (sztár-babát :3), komornyik fogja végezni az összes házimunkát és stb.

- Egy másik mentésemen lótenyésztő vagyok egy fiatal lánnyal. Fogadtam már örökbe vadlovat, edzem őket és versenyekre járok velük, később a csikókat pedig majd el szeretném adni. Nincs rendes állása, de regisztráltam a városházán lótenyésztőként. Ezen a mentésemen inkább az állatokra helyezem a hangsúlyt, a lány stílus szempontjából egy kedves, jó humorú, nagy állatbarát farmer lányra emlékeztet engem.

- Szintén egy másik mentésemen egy férfi karakterrel Isla Paradiso városában vezetek szállodát. Egy kis hajón él, de szinte folyamatosan a szállodában van, mindig ott tevékenykedik, a visszajelzések alapján tervezgetek és fejlesztgetek, szeretnék 5 csillagos üdülőt vezetni. Mindeközben búvárkodok vele, kilátásban van még, hogy később esetleg egy sellővel házasodik össze. :) Szereti az óceánt, imádja a meleg évszakokat, a bulikat, szóval elég laza...

- Twinbrookban él az én kis szemüveges, okos és kalandor ázsiai karakterem, aki külföldre utazgat, mindenhol maxos vízumot szeretnék neki és nyaralókat. Majd egyszer természetesen Shang Simlaból szeretnék neki párt választani. :)

- Moonlight Fallsban él egy nő nemű karakterem, akivel alkimista szeretnék lenni, maxra vinni az alkímiát és később természetfelettivé szeretném tenni. Lehet vámpír leszek, vérfarkas, tündér vagy boszorkány, igazából nagyon romantikus alkat, ezért arra készülök, hogy akivel majd nagyon egy hullámhosszon van a város férfi tagjai közül, olyan természetfelettivé teszem majd őt is. Aztán ha vérfarkas lesz harcolunk a vámpírokkal, alapítok falkát, ha vámpírrá válik akkor pedig fordítva, és nagy bálokat rendezek majd a kis vérszívó barátaimmal. Tulajdonképen később az uralmam alá akarom venni a várost. :D

Ezekkel a mentésekkel olyan sokat nem játszottam, még, de persze idővel minden mentésemet újra elő-előveszem.

Személyes kedvencem viszont a Bradshaw család. Velük a harmadik generációnál fogok tartani lassacskán. Egy alap férfi simmel kezdtem, akit elvittem egyetemre, ott megismerkedett álmai hölgyével. Nagy lázadó volt, a szerelme menő arc (Ashley DeSorrento, biztos más nagy simsesek is ismerik egyetemről :D ), lediplomázott, lett 7 személyiségjegye, majd hazatértem. Elhívtam magamhoz Ashleyt, megkértem a kezét, átköltöztem velük Sunset Valleybe. Ott összeházasodtak, Damien simem rendőr lett, Ashley eleinte kertész, jelenleg íróként dolgozik, otthon. Kezdetben arra gondoltam hogy lesz 1 max 2 gyerekük, viszont a nőnek az volt élete álma hogy 5 gyereke legyen. Végülis ezt az életcélt sose teljesítettem, így most megpróbáltam... Először egy lányuk lett Sophie, ő nagy zenész, majd jött Daniel, aki sportos, végül pedig hármasikreik születtek (természetesen termékenységi kezelés jutalommal) Thomas aki tudós, Autumn aki rendőr és Zella. Közülük Zellát szerettem meg a legjobban, ő eléggé hasonlít az egykori apjára, lázadó ő is. Jellem szempontjából amúgy nagy környezetbarát, állatbolond és nagyon jószívű, ezt elfelejtettem hozzátenni még. A négy másik gyerekemnek szereztem házastársat akiket én hoztam létre (direkt melléjük terveztem őket) s tőlünk kb. 2 teleknyire laknak, nyolcan egy szép nagy házban. Mindenki házas és van állásuk, jól megvannak, ők a Bradshaw rokonság. :D

Zellával elmentem egyetemre, ott megismertem egy pasit (amúgy elég vicces volt mert Ashley is ugyanúgy ott volt az egyetemen mivel új városba költöztek ugye az elején Damienék így tulajdonképen "új lett az egyetemi mentés is" szóval meglehetősen vicces volt nekem, hogy Zella elég rossz viszonyba van a tulajdon anyjával... :D :D Vagyishát nem ő az anyja, de mégis...)

elvégeztem az egyetem felét, hazatértem, áthívtam a fiút, akitől teherbe esett Zella, de mivel a férfi nem akar gyereket, gyors talált magának egy bulizós, flörtölős, könnyűvérű miniszoknyás hölgyecskét, akit eljegyzett, sms-ben szakított Zellával, majd ketten összeköltöztek a szomszédságomban. Most ott tartok hogy Zella a szüleivel él együtt, terhes, szingli, és csak félig végezte el az egyetemet.

Nagyon szeretem az egész családot, Damien és Ashley is nagyon a szívemhez nőtt, várom már izgatottan hogy lány vagy fiú lesz a baba. :) Sok időt beleöltem ebbe a mentésembe, ezelőtt ezen kívül csak egy mentésem volt amit ennyire szerettem volna, ott négy generációig vittem el, de egy hiba során elveszett a mentésem...

Már tudom is mi felé akarom tovább vinni, az egyetemen Zella megismert egy lányt, akivel tök jól kijöttek és hirtelen mindenféle parancs nélkül reménybeli partnerek lettek, ám barátok maradtak. A lány családcentrikus és minden tulajdonsága klappol, lehetséges hogy miután meglesz a baba, akit addig "a szülőkre bízok", visszamegyek az egyetemre, összejövök a lánnyal, majd később be is költöztetem, s akkor tulajdonképen meg van a harmadik generációim is, de ugyanakkor az anyja is boldog lesz olyan személy mellett akihez vonzódott már. :)

Tudom rengeteget írtam, de hátha valami ötletet adtam valamelyik mentésem kapcsán neked. :)

2017. ápr. 17. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is Sims 3-mam van, minden kiegészítővel, szóval pacsii! :) Én általában Isla Paradisoban vagy Monte Vistában szoktam lenni, megcsinálom magamat, mind az 5 valóságban is élő lovamat, város szerkesztése módban építek egy béristállót, berakok lovardát, és ugye a valóságban is élő lovaimmal versenyezek, edzek stb, a Lovassport Központból pedig rossz személyiségjegyekkel rendelkező lovakat veszek, átnevelem őket jó személyiségekkel rendelkezőekké, és eladom őket. :) Más simeket lovagoltatok, meg ilyenek. A motherlode pénzkóddal van elég Simoleonom megvenni a lovakat. :)
2017. máj. 3. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, Sims 3-mam van, összes kiegészítős. ^^ Van egy női karakterem, aki komoly, természetrajongó, környezettudatos, állatbarát, meg ilyenek, vele állandóan Shang Simlában vagyok, lenyűgöznek - mindkettőnket :D - a kínai kertek, a kultúra, ott festegettetem, könyveket íratok vele a nyugodt környezetben satöbbi. Otthon van egy lova(m) is, kivételesen nem a valós 5 lovam közül egy, hanem egy elképzelt - egy vadló, vasderes színű. Ha értesz a lovakhoz, akkor tudod melyik szín ez :)... A vadlovat Appaloosa Plainsben fogta be, aztán elköltözött Hidden Springsbe. Most ott él, a lóval együtt. Csomó háztartásom van, de csak ezeket gondoltam leírni... utcalánytanyától elkezdve mindenféle háztartásom van...XD Ha szeretnél úgymond szerepet eljátszani egy háztartásoddal, írj privátot, írok neked egy kis storyt, kihívásokkal meg ilyenekkel. :) Nagyon sok időt szánok erre, a barátaimnak szoktam ilyeneket írni, és élvezik megcsinálni őket. :) Ha érdekel valakit, privibe írhattok :)
2017. máj. 3. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem Sims 2-m van, és már megcsináltam benne a Kísértetház-kihívást, illetve a Kétségbeesés Kockáját is (tudom, hogy Sims 4-es, de azért itt is érdekes volt. Elkezdtem a 100 baba kihívást, viszont abban körülbelül 7 babáig jutottam 4 generáción keresztül, aztán a Simsbe további kiegészítőket raktam, és így az a játékmenet törlődött (ez körülbelül 1-2 hete volt).

Jelenleg van egy családom Bellavára Lagúnában, és az egyik apartmanban élnek, a nő talált magának férjet. A nő boszorkány lett, aki végül varázslóvá tette a kedvesét. Két gyermekük is van már. :)

Emellett elkezdtem egy nagy projektet, amit már régebben is elkezdtem, csak újra kellett rakni a számítógépet, vagy mi, így újra kellett kezdenem... ://

Van egy saját szomszédságom, azon belül mindent én csinálok (még az egyetemet is). Az első Sim egy egyetemista nő, és az a tervem, hogy egy hatalmas családfát csinálok. Ha majd lesznek gyerekei, és azok külön lesznek, akkor mindegyikkel 1-1 simhetet játszok, szóval próbálom realisztikussá tenni a játékot. :) Persze, kódok nélkül játszom, csak az építkezésben használok (moveobjects on, boolprop allow45degreeangleofrotationtrue, és régen még a boolprop snapobjectstogrid false-t is gyakran használtam).

2017. jún. 3. 08:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem Sims 4-em van, és abszolút ugyanezekre voltam kíváncsi.

Igazából pár hete rájöttem, hogy végre akarok egy családot, amiben vannak unokák, ükunokák és a többi.. Tehát ki akartam alakítani egy szép családfát. Vakon bele, egy fiatal felnőtt hölgyeménnyel... Szereztem állás média (vagy hasonló a neve) részen, később viszont jobban megtetszett a kritikusi állás. Egy fesztiválon megismerkedett egy férfival, azonban nem tartották sokáig a kapcsolatot, mert nagyon agresszív volt és én személy szerint se akartam, hogy a simem ilyen simmel jöjjön össze, illetve az ő személyisége sem bírta. Így amikor már tudtam, hogy majd a következő fesztiválra (, ami ilyen romantikus hangulatú) úgy szeretnék menni, hogy együtt él valakivel és ott jegyzi el. Bele a közepébe, egy buliban megismerkedett valakivel, egy-ket nap múlva a városban sétált, újból találkoztak. Nagy volt a románc. A lényeg, hogy végül összeköltöztek, imádtam a házat. Ilyenkor, mikor új sim érkezik a háztartásba mindig leellenőrzöm, hogy hogy áll. Milyen skilljei vannak, stb. ERRE mit látok? Felesége van, és 2 gyereke..... Na itt betelt a pohár, azóta sem játszok velük, mert nem tudtam mit tegyek. :DD

Ez hosszúra sikeredett, majd még ha eszembejut valami elmesélésre alkalmas írok.

2017. jún. 6. 17:30
 7/9 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem The sims 4-em van de volt sims 3-mam is és több dologgal is szoktam sok ideig játszani lejjebb megírok egy párat

1. Beköltözök egy meglévő háztartásba (pl:goth) és az üres telkekre házakat épitek és saját embert költöztetek bele aztán szakitok a férjel és mondjuk felszedek egy saját készitésü pasit bella goth-al stb... (és ilyen uj családot csinálok vele meg ilyesmik és az a lényeg hogy minél több családtag legyen)

2.letöltök sok féle cc-t (egyedi tartalom =costum content) és csinálok egy nagyon szép embert és a családját és munkát vállalok de ugy hogy 0 simoleont csinálok de berendezem a házukat csak nem szépen és keresek sok pénzt és gyönyörű házat alakítok a simjeimnek a keresett pénzből

3.csinálok egy felnőttet és egy gyereket a felnőttet megölöm és ugy egyedül marad a gyerek és túl kell vele élnem (najó ez annyira nem hosszú de én el voltam vele)

4.csinálok egy öreg nőt meg egy öreg férfit és összehozom őket és a halálukig játszom velük és ilyen furcsa dolgokat csinálok velük (bocsi a szóismétlés miatt)

5. Beírom cheatbe hogy testingcheats on és össze vissza hülyéskedek vele (ez attól függ hogy hosszú e hogy mennyire Érdekel)

REMÉLEM VALAMENNYIT TUDTAM SEGÍTENI!

2017. júl. 5. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem sims 4-em van,és az állatos kiegészítővel jár az állatorvosi munka is.Egy 10-es szintü állatorvos szeretnék lenni,illetve egy nagy,szép állatorvosi rendelőt szeretnék.A hármasba nem tudom,hogy lehet -e állatorvos lenni,de ha igen,akkor ajánlom :)
2018. jan. 28. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem 3-asom van, az állatos kieg.-vel.

Épp a "rags to riches" kihívást csinálom. 1 simet be kell költöztetni egy üres telekre, majd lenullázni a kasszát és túlélni, meggazdagodni. Nem vállalhat hivatalos munkát, egyedül kell élnie egészen addig, míg nem lesz egy teljesen felszerelt háza. Feshetsz, halászhatsz, gyűjtögethetsz.

De amúgy szeretem felfedezni a jártasságok rejtelmeit. Egy másik mentésemben az általam készített nővel a kertészkedést és a főzést maxoltam ki (rengeteg pénzfa, halálvirág, ambrózia stb). Időközben megházasodott, 3 gyereket örökbefogadtak, otthagyta őket-elváltak, újra férjhez ment, született 2 fia, 1 lánya és ikerlányok. Mindenkinek csináltam párt, amikor felnőttek. Az egyik lány lezbikus, 2 örökbefogadott gyerekkel, a másik egyik rossz kapcsolatból a másikba fut, a legutóbbi férje meghalt- neki 3 gyereke van. Az egyik fiának egy gyereke van. A legkisebb fiúval játszom most. Első házasságából egy fia van, majd az asszony megvádolta hogy hűtlen- holott nem is volt az- és vitte a gyereket. Az új házasságában egy fia és ikerlányai vannak. Nemrég lett az 'új világ vezetője'(polgármesteri hivatás 10. Szint) tervek szerint még lesz gyerekük és majd az egyikükkel játszom tovább.

De néha ha rájuk unok, váltok háztartást, kicsit megváltoztatom az életüket és aztán visszaváltom a "fő" háztartasra.

Házakat építek, minél kevesebb pénzből minél szebbet, közösségi telkeket építek, átalakítom a meglévőket vagy az aktív háztartás kap egy óriási renoválást... ilyeneket szoktam még.

Kihívások közül érdekes még a 100 baby challenge. Szemezek vele egy ideje, csak nehéznek tartom.

2018. jan. 29. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!