Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nagyon laggol a minecraft, és...

FrOsT925 kérdése:

Nagyon laggol a minecraft, és nem tudok mit tenni?

Figyelt kérdés
három éve vettem meg a minecraftot és 1 éve nem játszottam vele akkor hibátlanul ment. Most elindítottam egy év után és kibírhatatlanul laggol 0 fps-m van benne.. nem tudom mit tegyek, le van húzva a grafika és újratelepíteni is próbáltam. talán az lehet a baj hogy túl sok a map? vagy esetleg más?

2017. júl. 21. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:

0 fpsnél nem mozogna csak egy kép lenne...

Frissítsd a javat vagy lehet pont az a gond hogy azt nem bírja a géped akkor tegyél fel egy sokkal régebbi fajtát. Régebbi java verzióval nem tudsz játszani 1.8-nál újabb részekel.

2017. júl. 21. 13:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos ez se működik :(
2017. júl. 21. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
1 év hosszú idő azóta már bőven nőt a játék gépigénye
2017. júl. 21. 18:08
 4/4 anonim válasza:

Próbáld meg telepíteni az OptiFine modot, és abban is minimumra venni a grafikai beállításokat. Ha ez sem segít, akkor nagyon mást nem tudok kitalálni.

optifine.net

2017. júl. 23. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!