Nektek mennyi időbe telt hogy átlássátok a LoL-t?
Hányas szinttől értettétek az alapokat amit érdemes
tudni csatában? Több lent.
Figyelt kérdés
Gondolok itt szerepekre, útakra, defensive játszásra, 1v2 laning előnyére, wardokra, stb.
Én pl most tudtam meg hogy csak lvl 30ig juthat mindenki a játékban, a meccsen meg h 18lvl a max. Meg h hetente kapunk 10 ingyen kipróbálható hőst.
Én lvl 15-ös vagyok és még úgy érzem sok van amit nem tudok, ilyenek pl a rúnák és mesterségek helyes használata. Meg h mi az az S- osztályzat amit egyszer kaptam én. Állandóan interneten kell gugliznom, meg videókat nézegetnem, elegem van már hogy nem tudok mindent. xD
Annyiba más a ranked, hogy az elején draft pick van, azaz nem összevissza "ki-a-gyorsabb" alapon választotok, hanem szépen sorban egymás után, és tudtok bannolni is.
A játék maga ugyanaz, csak itt illik tryhardolni (normálon is illene, de mindegy).
2017. júl. 27. 06:56
22/27 anonim válasza:
21-es.Amit leírtál,az a Normál draft-ra is igaz,ott is bannolunk,és ott is előre pozícionálunk.De abban igazat adok,hogy a játékosok sokkal komolyabban veszik a rankedet /àltalában :D /
2017. júl. 27. 08:14
23/27 A kérdező kommentje:
Ja igen arról olvastam hogy ilyen az alap játékmód, már azt hittem ez csak LCS meccsek során van, de akkor nem. Köszi! Mindenkinek ment zöld like
2017. júl. 28. 02:27
24/27 A kérdező kommentje:
Szerencsére még jó messze van az a ranked majd úgyis kitapasztalom, félek, naon béna vagyok szóval még sok gyakorlás köll. Biztos azért mert gyáva vagyok, ezt az is bizonyítja hogy az első accountommal többet nyertem mint a másodikkal. Már 10es szinten rég túl voltam amikor el mertem kezdeni igazi playerek ellen játszani. Várjunk csak! Pont ellenkeőleg, akkor azért vesztek sokat mert ellazultam! És nem voltam elég óvatos. Vagy rossz tárgy guidokat néztem és azt hittem ha jók a tárgyaim az mindent megold. No mindegy túlságosan sokat tudok, és elbízom magam és nem hasznosítom helyesen az infókat figyelemhiányom következtében. >:S Menő pro legyőzhetetlen Annie akarok lennii!! Varázsütésre és pont, türelmetlen vagyok. D: Fuh regényt bezzeg írtam
2017. júl. 28. 02:53
25/27 A kérdező kommentje:
Na meg a tökéletes net mellett a laggolás.. Keep calm and stop fukin thinking. ---> Aludnom kéne :/
2017. júl. 28. 03:06
26/27 anonim válasza:
Ha van időd, íoutubon nagyon jó videók vanak arról, hogyan használj egy egy karaktert, valamint ranked előtt majd nézegesd a lolcounter(pont)com-ot, illik tudni kinek-ki a countere :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!