Mass effect széria?
Szeretnék egy szerepjátékot játszani most a Mass effect-re esett a választásom ...
Azt szeretném tudni hogy az első részt "kötelező,, végigjátszani a 2. és 3. rész végett.. vagy elég ha elolvasom a történetét röviden..(mi miért történt kit alakítunk..hol játszódik az esemény) majd a 2. résszel kezdem...
Még annyi lenne hogy mind a 3 játékban tudsz saját karaktert létrehozni ?
Ergo nem a főszereplő Shepard bőrébe bújunk...
válaszokat köszönöm !
Mivel mind a 3 részben te irányítod a történéseket és tudod is importálni a mentéseket, ajánlott az 1.-vel kezdeni.
Cheat-el egy kezdő is 17 óra alatt ki játsza az első részt, ami mégis csak mást, mint csak elolvasni. (Én pl inkább csak a Garus-al való románc miatt kezdtem el, így az 1. részen csak végigfutottam)
A karaktert mined esetbe Shepard-nek fogják hívni, de a kinézete személyre szabható. (illetve a keresztnevet is te döntöd el, de senki sem fogja úgy hívni, csak a mentés fájlokban szerepel)
Mindenképp kezdd az elsővel. Néhány karakterrel nagyon ott alapozódik meg a kapcsolat, sok küldetés is van, ami kihatással lesz a folytatásra, és sokat veszíthetsz, különösen, ha nincs a másodikhoz genezis DLC-d.
Mindig Shepard bőrébe bújsz, de elég flexibilis karakter, te határozod meg milyen nemű, hogy néz ki, milyenek a moralitásai, mi a háttere, milyen a pszichológiája, kibe szerelmes, kikkel barátkozik, gyakorlatilag csak a hangja előre meghatározott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!