Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mass effect androméda - kéne...

Mass effect androméda - kéne egy kis segítség, valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon szeretem a mass effect trilógiát - szerintem az egyik legjobb játék(ok) történetileg is, szóval éppen ezért már nagyon vártam az andromédát. Tudjátok egyébként én 29 éves vagyok és anyuka :) szóval még a terhességem elején gyorsan végigtoltam a trilógiát, mert tudtam, hogy utána úgysem fogok játszani...aztán mikor jött a hír hogy lesz új ME...nagyon örültem. Nade! Azt hittem azért kicsit jobban megy az angol, de mint kiderült vannak dolgok amikkel nem boldogulok és így kicsit a játékélmény lefokozódik. Szóval ebben kérném a segítségeteket, hogy letisztázzunk pár dolgot, hogy mi hogy is van :)

Tehát annyit értek, hogy keressünk új otthont, meg hogy az emberek ilyen bigyókban vannak és alszanak, aztán majd fel lesznek ébresztve ha zsír minden.

Na de...még nagyjából az elején járok azt hiszem, de van olyan lehetőségem, hogy Addison-nak (az a nőci asszem a nexuson) az asszisztensével kell beszélnem és vele ébreszthetek fel embereket (már 2 valakit fel is kellett). Most az nem tiszta, hogy ha akarom akkor felébreszthetem már most a többi embert vagy ezt nem is engedi?

Vannak valami pod pontjaim...na az teljesen homály...csak pipálgattam ott valamit, de nem vágom, hogy miről van szó.

Aztán valamikor az elején volt a hajón valami megbeszélés, amin valamilyen döntést kellett meghoznom és fogalmam sincs, hogy mi volt az :D De mindenki elég rosszkedvűen és mérgesen ment el :D (a megbeszélés azt hiszem ott volt, ahol a vidcom is van a hajón)

Aztán...50 itemnek van hely...amiket felszedek mindent el is adhatok? vagy van belőle fontos amit megtarthatok vagy meg kell tartanom és tudom hasznosítani saját magam vagy a csapat részére?

Most hirtelen ennyi, de majd még beszélgetünk a dologról :D

Előre is köszi a segítséget!

2017. jún. 6. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Én kétszer végignyomtam, és nyugodtan mondhatom: SEMMI jelentősége annak, hogy egy vitás kérdésben mit választasz, a történet nem fog megváltozni tőle. Az a kalandszál lezárva, mehetsz a következőre.

Ahogy halad előre a történet, úgy lehet felébreszteni a többieket is.

A rendszerben öt kolonizálható bolygó van. Ahogy haladsz előre a benépesítésükkel (küldetések, harcok, támaszpontok után) kapod az ún. Élhetőségi Pontokat (AVP). Mikor ezek elérnek egy szintet (a főmenüben mutatja a Nexus Levelt), kapsz egy Nexus pontot, amivel az űrbázist tudod fejleszteni katonai, tudományos vagy kereskedelmi irányba.

A boltokban/árusoknál alul lesz egy olyasmi opció, hogy "sell all salvage", ezzel az összes olyan "szemetet" pénzzé teheted, aminek nincs semmi haszna. Ami marad a tárgylistádban, az mind használható a fegyverek, páncélok, felszerelések fejlesztésére. A Research Centerben láthatod, hogy melyik tervrajz legyártásához milyen alapanyagok kellenek. A Nexus pontokkal a "hátizsákod" méretét is növelheted, ha jól emlékszem, 200-ig, de nekem sosem volt szükségem erre.

2017. jún. 6. 23:04
 2/9 LeonScottKennedy ***** válasza:
Az avp pontokkal ébreszthezsz fel embereket. Military, research, és trade (kereskedelmi) frakció van. Na már most, a történethez semmit nem fog hozzáadni, vagy elvenni az, hogy mekyikből ébresztesz fel többet, vagy kevesebbet, mivel ezek mind neked adnak bónuszokat, pl. nagyobb táska, olcsóbb vásárlás, több xp ellenfelekért, több, jobb loot katonai küldetésekért, ilyesmik. Szóval aszerint dönts, hogy milyen fajta bónuszokat szeretnél magadnak. Ahogy az előttem szóló ember írta, a döntéseknek sajnos nincs következménye a történet kimenetelére, talán egy nagyon picit, hogy a végső csatában kik fognak megjelenni, de ez csak néhány plusz sor szöveget jelent, a végén mit sem változtat.
2017. jún. 7. 13:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a segítséget! Így már tisztábban látom a helyzetet ;) Azért féltem nagyon ettől a feleletválasztósdi dologtól, mert számomra ahhoz képest eléggé be volt harangozva vagy legalábbis azt vettem ki, hogy nagy hangsúlyt fektetnek erre és hogy eléggé befolyásoló tényező a történet szempontjából...de akkor ezek szerint nem annyira mérvadó, mint gondoltam.
2017. jún. 7. 15:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Hátha olvassátok még...

A First strike missionnal mit kezdjek? Baj ha azt nem csinálom meg?

2017. jún. 9. 15:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem oszt nem szoroz a sztori menetével kapcsolatban. Legalábbis a ME3-ből indulok ki, ott se gáz, ha nem csinálod a multis küldetéseket, mert ugyan úgy elérhető számodra mindegyik befejezés.

Én MÉG nem vittem végig az Andromeda-t. (Lassan indulok a Meridianra)

2017. jún. 10. 13:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Igaz, ott sem csináltam a multis küldetéseket... Köszi szépen! :)
2017. jún. 15. 15:35
 7/9 LeonScottKennedy ***** válasza:

Azok a küldetések arra valóak, hogy szerezz magadnak egy kis plusz pénzt, bányászatri cuccokat, craftoláshoz való dolgokat, ilyesmik. Nem tart semeddig, elküldöd a csapatot egy bronz küldetésre, aztán hoznak valamit neked, fél perc az egész. Aztán ahogy fejlődik a csapat, küldheted őket silver, aztán gold küldetésekre.

Amúgy meg a történetből semmit nem vesz el, nem ad hozzá, hogyha csak erre vagy kíváncsi, csak egy kis bónusz opció.

2017. jún. 21. 18:30
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi! Igen az érdekelt elsősorban, hogy a történetet befolyásolja-e...de ha nem oszt nem szoroz, akkor hagyom pihenni a dolgot.

Viszont most azzal vagyok bajban, hogy amikor összeállítom, hogy milyen fegyvert vigyek magammal stb. akkor ott nem jelenik meg minden, ami elvileg van nekem. példa: vettem egy fegyvert, de azt nem tudom kiválasztani és nem tudok vele csatába menni, mert nincs a listában.

Meg úgy egyébként ezt az egész kutatós/fejlesztős részt nem igazán értem...mert mikor valami fejlesztést megcsinálok, kiírja, hogy hozzáadva az eszköztáramhoz (vagy vmi iesmit) de mégsem tudom kiválasztani a loadout-nál.

Na ez a része hogy működik, mert nem vágom...

Ja, meg azt hogy hogyan tudom megváltoztatni, hogy a gyors gomboknál, harcban, ne azok a képességek legyenek amik most vannak, hanem másak.

Köszi! :)

2017. jún. 22. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha megvan a kutatás utána még craftolnod is kell a dolgokat, hogy használhasd őket
2017. jún. 22. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!