Lol frissitett kituntes rendszer hogy is van?
Figyelt kérdés
2-es szintu vagyok, de nem irja h mennyi honort kaptam mar vagy hogy mikor valt at 3-mas szinture. Valaki esetleg tudja hogy van ez?:)#League of Legends #kituntetes
2017. júl. 16. 06:25
1/2 anonim válasza:
Rito bacsi azt mondta hogy szandekosan nem rakott semmilyen indikatort hogy mikor lwpsz szintet, nem akarja hofy ezt is grindeljek, aztan meg leszarjak es megint flameljenek ha meg lett a kello szint
Azt is mondta, hogy nem rovid folyamat szintet lepni,lehet hogy honapokig tart
Erdemes korulnezni az oce forumokon, azon a szerveren 2 hettel elobb jott bw, ha valaki harmas szintu mar, az ott lesz
Nem tudom amugy ez miert jo, szezon vegere ezek szerint pont elered az otost, es erre meg azt is reseteli es kezdheted ujra lvl 2-rol...
2/2 anonim válasza:
Várjuk még ki a végét, mi lesz az egész Honor rendszerből. Már a Riot is rájött, hogy például elszúrta ezzel a ,,csak egy játékosnak küldhetsz honort" dologgal. Én, ha valaki nem flamemelt, stb. meccs végén automatikusan küldtem neki a honort, engemet például zavar ez a csak egy embere szavazós cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!