Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kalóz windows 7-ről frissített...

Kalóz windows 7-ről frissített már valaki win 10 re? Észreveszi a rendszer?

Figyelt kérdés

2015. júl. 29. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
kalóz win kalóz marad, nem lesz aktiválva
2015. júl. 29. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Megcsinálja a frissítést, utána az új rendszer aktiválatlan lesz. Ez a legfrissebb MS Toolkittel könnyen orvosolható, de természetesen vedd meg, úgy az igazi. :D
2015. júl. 29. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:

mit értünk kalóz alatt?

én pl hivatalos telepitőt használok toolkittel aktivalom és tökéletesen müködik win8.1

az ugy milyen akkor és rendesen frissiti a windowsot is

2015. júl. 30. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:

megvetted? -> nem kalóz

msdn szerverről letöltöd (már nincs hozzá jogosultságod) és még aktiválod is egy külön programmal? -> ?

2015. júl. 30. 18:01
 5/8 anonim válasza:
De jó lenne ha valaki már az eredeti kérdésre válaszolna érdemben!
2015. aug. 7. 03:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Az eredeti DAZ loaderel crackelt Windows -t eredetinek tekinti, így frissítés után teljes licencű Windows 10 tulajdonos leszel.
2015. aug. 7. 04:32
 7/8 op8 válasza:

Nem veszi észre a rendszer...

Én magam is frissítettem 10es win-re a kalóz 8.1-et.

Nem kellett aktiválni sem sima frissítés volt mint a legális verziónál.Semmiben sem tér el attól!

2015. szept. 23. 19:21
 8/8 anonim ***** válasza:
aktiválva marad én egyszer meg win 7 telepitetem es a kmsico-val aktiváltam késöbb szerettem volna win 10 a hivatalos microsoft oltalrol le töltöttem a frissétési segédet frissitetem és minden jól ment max kesöbb ha kellet ilyen akkor már torrenteset használzam mert nekm a win 10 2004 vált be azt is ajánlom telepiteni/frissiteni vagy talán meg a 1909 az autolsó amin meg teljesen ki lehet kapcsolni a defendert a 2004 már nem
2022. máj. 17. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!