Windows 10 tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azért teszem fel ezt a kérdést, mert érdekelnek a tapasztalataitok a win 10-ről. Milyen pozitívumai vannak, kinek mi tetszik benne, illetve az ellentéte ennek, hogy milyen hibái vannak stb..
Az is érdekelne ezek mellett, hogy szerintetek megéri-e telepíteni egy kalóz verziót még most, vagy esetleg megéri-e várni pár hónapot, mivel olvastam hogy még nagyon sok bug található a rendszerben.
2015. júl. 29. 19:11
1/6 anonim válasza:
jónak tűnik, esélyes, hogy a w7-et majd lecserélem, de nem szórakozok ezzel az ingyenes frissítéssel, majd ha lesz hozzá aktivátor aktiválom, úgy mint eddig.
2/6 A kérdező kommentje:
Van hozzá. Mármint ha a tört verzióra gondolsz.
2015. júl. 29. 19:21
3/6 anonim válasza:
Szedd le updatéval. nagyon egyszerű, magától csinálta nekem. én nem csin semmit.
Amúgy nem nagy szám szerintem. Jó azért van pozitívum is. olyan mint egy jobb win8.1
4/6 A kérdező kommentje:
Nincs eredeti win 7/8 rendszerem sajnos. Ezért is érdeklődöm a tört verzió felől.
2015. júl. 29. 19:26
5/6 SylwerStone válasza:
KMSpico-val simán lehet aktiválni
6/6 anonim válasza:
Én első nap feltettem és még aznap újra kellett telepíteni mert amikor bekapcsoltam a gépet nem indult el a windows 10 csak egy szürke képernyő fogadott. Újratelepítés közben leformázam a partíciókat és így eddig nem volt vele gond. Egyébként az operációs rendszer maga nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!