Mégis hogy lehet balancednek nevezni egy játékot, ilyen hőssel?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=4mUT-b_7gnc&feature=youtu.be
Végighallgatva, nekem hallhatatlannak tűnik :D Nem elég hogy falakon át utazik, de még healeli is magát +már nem azért de baromi erős ultija van (és mi az a horribilis összeg amiért árulják? jó ég, nincs még egy olyan drága hős mint ő- 7800 IP)
2017. júl. 13. 15:21
1/10 anonim válasza:
nem rég kezdheted a játékot úgyhogy megmondom hogy azért gondolod így mert semmi belelátásod nincs a játékba
2/10 anonim válasza:
Tipikusan egy kezdők szemében túl erősnek tűnő, de valójában nagyon is egyoldalú és könnyen kontrázható karakter.
3/10 anonim válasza:
Még nagyon új a kari, attól még, hogy látványos, nem biztos, hogy olyan nagyon erős lesz. Ha meg az lesz, úgyis gyengítik majd. Egyébként én is egyetértek az előzőekkel, még nagyon kezdőnek tűnsz, de ne vedd sértésnek.
Minden új karakter 7800 ip-be kerül a megjelenése után egy pár hétig, ez mindig így volt. Majd le fogják árazni 6300-ra.
4/10 A kérdező kommentje:
Áhh, így már értem :D
2017. júl. 14. 09:43
5/10 anonim válasza:
Egyébként ez a falon átmenősdi relatív egyedi dolog, de nem feltétlenül lesz túl erős ettől egy hős. Ott van Talon, aki átugrálni tud a falakon, vagy Kassadin akinek kimaxolva az ultijával kb 2-3 másodpercenként tud egy flash méretűt ugrani... Kayn falon átmenésén pedig egy relatív nagy cooldown van. Hasznosnak hasznos, az tuti, de ettől Önmagában még nem lesz Broken.
6/10 A kérdező kommentje:
Broken?
2017. júl. 14. 12:17
8/10 A kérdező kommentje:
Áhh... de ha egyszer balanced, akkor nincs olyan hogy "túl erős"
2017. júl. 14. 14:37
9/10 anonim válasza:
Azt írtam, hogy ennyitől még NEM lesz Broken :D
10/10 A kérdező kommentje:
Igaz- igaz :'D
2017. júl. 14. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!