Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehet "Gamer"-nek nevezni...

Lehet "Gamer"-nek nevezni olyan játékost, aki még nem játszott a GTA: San Andreas-szal vagy a GTA 4-gyel?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán mitől lesz Gamer egy ember?
2016. okt. 23. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehet, játszhatott ezer másik játékkal, miért pont a gta-val kéne játszania valakinek ahhoz hogy "gamer" legyen? Amúgy is hülyeség szerintem ez a gamer nem gamer dolog...ha szeretsz játszani valamivel akkor játsszál vele, ha nem, akkor ne. Ilyen egyszerű, az nem érdekes hogy valaki szerint te gamer vagy e vagy nem. Ez egy szubjektív fogalom, mindenki mást ért alatta.
2016. okt. 23. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Attól lesz valaki gamer (kis g-vel), hogy játszik.
2016. okt. 23. 14:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki gamer aki videojátékkal játszik, nem? (game = játék, videogame = videojáték).

Régen pejoratív volt kockának nevezni azt aki állandóan a gép előtt rohad és játszik. Ma már menő lett és gémer a nevük, de ugyanazt csinálják.

2016. okt. 23. 14:20
 4/9 anonim ***** válasza:
20%

Kocka=Sokat játszik

Gamer=Tud játszani

2016. okt. 23. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:

#4-es, jó nagy ellentmondást írtál. Aki tud játszani az sokat játszik, mert 2 perc után nem fogsz jól játszani egy játékkal sem, pláne ha valamilyen MMO-ról vagy FPS multiplayerről van szó.

Kérdező, szerintem nem attól lesz valaki gamer, hogy minden megjelenő játékkal játszik. Szerintem is szubjektív, hogy kinél mit jelent a gamer szó. Nálam pl. azt jelenti, hogy ez neki egy hobby, egy életforma. Mint aki rendszeresen jár horgászni, vagy testépítő, stb. Ezzel foglalkozik, erre költi a pénzét, ebben a világban van benne, ilyesmi emberekkel barátkozik, stb. De attól, hogy én leülök pár naponta 1-2 órát GTA Onlineozni, attól még nem vagyok gamer.

Nekem ez nem egy életforma, nem hobby, nincs is úgy időm rá gyerek meg feleség mellett.

2016. okt. 23. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Javitom amit a 4-es irt. Ez igy lenne:

Kocka= csak játszik

Gamer= tud jatszani

2016. okt. 23. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy gamer attól gamer, hogy szeret játszani. Be lehet sorolni a játékosokat különböző kategóriákba aszerint, hogy hogyan és mennyit játszik. Vannak akik egy játékba rengeteg időt, és nagy pénzeket költenek. Mások szeretnek szabadidejükben barátaikkal, vagy egyedül játszani néhány órát. Nem kell semmi irat, vagy bizonyítvány ahhoz, hogy gamer légy.:D
2016. okt. 23. 16:36
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Van igazság abban, amit írtatok. Azért írtam a GTA SA-t és a Négyet, mert ezek igazi klasszikusoknak számítanak szerintem. Eddig úgy gondoltam, hogy kötelező darabok minden játékosnak.

Az én véleményem a "gémerségről" az, hogy attól gamer valaki, ha (ahogy korábban is írták)TUD játszani. Értem ezalatt azt, hogy ha elakad a játékmenetben, akkor megpróbálja kitalálni (és ki is találja), hogy hogyan tovább, és nem a YouTube-on nézi meg, hogy mi a megoldás.

Tudja, hogy egy adott szituációban mit (kéne) tennie, online játék esetén a csapattársakkal össze tud dolgozni, és azt is tudja, hogy mikor kell a géptől felállni, a konzolt letenni.

2016. okt. 23. 18:34
 9/9 A kérdező kommentje:
*kontrollert
2016. okt. 23. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!