Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha pc-n játszunk guitar...

Ha pc-n játszunk guitar hero-t akkor lehet hozzá hasznnálni azt a gitárt?

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 20:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem, mert pc-re külön gitárt kell venni.. :( és Mo-n azthiszem nincs is ilyen, pedig nekem ilyenre lenne szükségem, mert nincs playstationom.
2008. okt. 18. 10:51
 2/22 anonim válasza:
de lehet, csak Xbox360-as Wired USB gitár kell(tehát zsinóros).. Wireless Xbox gitár is működik, ha jól tudom, de ahhoz kell egy Microsoft Wireless Gaming Receiver, ami ma olyan 6e forint körül mozog
2008. nov. 11. 18:50
 3/22 anonim ***** válasza:
veszel egy USB-s gitárt lehet kapni olyat is
2009. ápr. 13. 09:57
 4/22 anonim válasza:

ha van olyan átalakitód ami a PS-es csatlakozóból csinál USB-t akor működik a vireless gitár is csak kell hozzá egy progi

de itt elmond mindent a srác http://www.youtube.com/watch?v=pzNDnftKI0s

2009. aug. 4. 13:10
 5/22 anonim ***** válasza:
Igen lehet kapni azthiszem. Ha jól tudom akkor az xbox360-as gitárokat lehet használni pc-re. De van Les Paul is ha jól tudom ami vezetéknélküli.
2009. szept. 4. 13:53
 6/22 anonim ***** válasza:

PS2-es gitárok:

A GH1-2höz járó SG formájú gitár jó hozzá, csak kell egy átalakító ami USB-be átalakítja.(vezetéknélküli)

a GH3-as (Xplorer forma) gitár is jó hozzá csak kell egy átalakító.(vezetékes)

PS3-as gitárok:

a GH3-as (Les Paul) jó hozzá, mivel a vevőegység alapból USB-s semmit se kell vele csinálni.

a World Touros (Stratocaster) gitár is jó hozzá, ugyanígy nem kell hozzá semmi egyéb..

Xbox360-as gitárok:

A GH3-as Xplorer gitár jó hozzá, vezetékes és alapból USB-s.

A GH3-as Les Paul-t csak a Windows Gaming Reciever ismeri fel, ami egy 8ezres vevőegység... Felismeri az xbox360-as vezetéknélküli hardvereket.

A World Tour-os szintén ugyanígy...

Árban a legjobban az xbox360-as Xplorer éri meg, vagy a PS3-as Les Paul illetve World Touros.

Erre most akadtam rá:

[link]

GH3+gitár PS3-as 12k. Ez jó vétel.

[link]

World touros, csak gitár (PS3) 14k. nemrossz.

[link]

World tour-os, olcsóbb 700Ft-al.

[link]

Ez a legjobb ajánlat. Aerosmith+gitár 9k. A játékot 4-5ért el lehet passzolni, így van 4-5ezres gitárod..(Les Paul, Aerosmith matricákkal)

Cska az most nincs nekik készleten...

2010. febr. 7. 16:21
 7/22 anonim válasza:

" [link]

World touros, csak gitár (PS3) 14k. nemrossz. "

akkor hogyha ezt megveszem akkor semmit nemkell babrálnom és egyből tudok vele játszani PC-n??

2010. febr. 14. 00:16
 8/22 anonim ***** válasza:

állítólag igen. De tényleg, vannak ismerőseim akik ilyet használnak, csak bedugták és jó volt...

Úgyanígy a Les Paullal meg az xbox-os xplorerrel..

De ha nem is ismeri fel, csak le kell küzdeni egy drivert, vagy esetleg xpadderrel kell mappolni a freteket, de ezel ráérsz akkor törődni ha megvan és nem ismeri fel egyből..

De nem nagy cucc igazán... Nagyon kezdők is simán tudják kezelni.

2010. febr. 14. 13:30
 9/22 anonim válasza:

hát engem nem a kezelhetősége érdekelne igazán... :D asszem menni fog mert normális gitáron is játszom... :P

azért kérdezem, mert ha a wireless guitar-t nem fogja felismerni a gép akkor kidobtam az ablakon 14 ezret... :o

ezért kérdezem, hogy, (ugye mivel PS3 mas, és ahhoz még jár vevőegység, mert abban nincs beépítve) megkapom, bedugom USB be a vevőegységet, és fel is fogja ismerni??

2010. febr. 14. 22:59
 10/22 anonim ***** válasza:
hát ezt magyaráztam. menni fog neaggódj!
2010. febr. 16. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!