Lenne ilyesmire igény?
Először is üdvözlök mindenkit és köszönöm a segítségeteket.
Egy olyan csatornát akarok létrehozni ami minőségi tartalmakat oszt meg a nagyvilággal,fail videókat egy bizonyos játékokkal kapcsolatosan,game playeket,vlogokat,edzős videókat töltenék fel,persze mindezt jó minőségben.Annyira nincsen tapasztalatom a videózással kapcsolatosan de lenne segítségem,ötleteim vannak,és kedvem is van az egészhez.Jó a beszélőkém,nagyon jó a konfigom is,szerintetek elférnék még a sok gameplayes srácok mellett?
igény nem feltétlenül van rá, de ha akarod, csináld.
Mint írták, rengeteg ilyen csatorna van, magyar nyelvű talán kicsit kevesebb, de akkor meg alig lesz pár ember, aki megnézi, mert itthon nincs akkora divatja (főleg idősebb korban) YT csatornák nézegetésének játékokkal kapcsolatosan.
Kedves kérdező!
Sajnos már nagyon sok ilyen csatorna van, így egyrészt nehezen találnának rá a tiédre, másrészt nem lenne rá igény.... Utóbbinak az az oka, hogy a mai fiatalság bár a YT-on nő fel, csak a már "befutott" videósokat nézi....Akik játékokról szeretnének nézni videókat, azok főleg a TheVR-t, esetleg Nessaj-t követik (+a fiatalabbak a minecraft-os videósokat). Akik zene paródiákat szeretnének nézi/hallgatni, azok a Pamkutya csatornát követik. Akik pedig a teljesen primitív, bunkó parasztokat nézik tanulás helyett, azok főleg Molnár Krisztián és Herby "alkotásaiban" gyönyörködnek. +Van aki az ilyen divat videósokat, mint Dancsó Pétert, Dezső Bencét, azt a zenélős gyereket (aki mostanság a Fanta reklámban szerepel) és társaikat nézik.
Tulajdonképpen én kifejezetten utálom a YT-ot, mert elhülyíti a gyerekeket.... Ott van pl. a Tanulom magam csatorna... Érdekes, tudományos és a srác, aki vezeti ügyesen beszél, szakszavakat használ és azokat el is magyarázza. És alig követik persze... Na meg van ez a Paul Street, aki nagyon ügyes, okos gyerek, de csak azért van annyi követője, mert ez a horror, dark web, félelmetes igazságok témát sokan szeretik.
Na bocs, hogy így elkalandoztam csak ezt azért kellett, hogy lásd már minden típusú videót előállító "nagy" csatorna van a YT-on.
Ja és a Dota 2 videók engem speciál nagyon érdekelnének, de Magyarországon a Dota közösség kihalt, és a MOBA itthon csak a LoL-t és a HOTS-ot jelenti.
Ha mégis elkezdenél videózni és bármi kérdésed van írj privátban, hátha tudok segíteni. :)
Amúgy én főképp LoL-oztam, mert elég későn ismertem meg a Dota 2-t, de azt a 10 órát amit játszottam jobban élveztem, mint a LoL bármely percét... Viszont volt egy nagy frissítés a Dotá-ban és azóta nem futtatja a gépem... hát ez van...
Mindenesetre örülök, ha valamiben segíthettem/felvilágosítás nyújthattam.
-AW
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!