Kindred nem túl erős kicsit nagyon?
Toppon tp\ignite kombóval jött és szét szedte az Ireliámat.
Ilyen még nem volt velem, hogy egy adc ellen lane-t bukjak Ireliával, sőt 15.percre kb 4kill van rajtam. Most meg én voltam 0\4-be.
Nem értem egy adc champ, hogy verhet el egy assasint ennyire.
Mostanában volt buffolva kindred?
Az biztos.
Nem nyomogatta a ctrl+6 , de azért remélem nem egy first time kindred vert e.
"Ilyen még nem volt velem, hogy egy adc ellen lane-t bukjak Ireliával, sőt 15.percre kb 4kill van rajtam."
Ha nem smurfölsz akkor 15 perc alatt irreális a 4 kill minden meccsen. Nem szabad minden szituációban ilyen aktívan játszani.
Különben megbüntetnek:
"Most meg én voltam 0\4-be."
Marksaman-oknak mindig előnyük van melee-vel szemben. Ha elnyomod a q,e-t akkor ennyi befiszel kis sebzést és ameddig visszafordulsz addik eszed az autókat + minons dmg.
Csak néhány dolgot tudok ireliáról.
trinity után kezd peakelni, 35 min után kezd esni, tank ellen sheen először és w max, ranged ellen phage és e max.
A ranged szemeteknek van egy nagy hátrányuk, gank-nél sokkal sérülékenyebbek.
Ne pusholj, ne tradelj, ha nem muszáj, ne hagyd magad kipokolni a lénedről, add fel a bizonytalan minionokat, de ne adj fel minons xp-t(ehez tudni kell a range-t és topon gank veszély is van, ha pushol a léned)
Várd meg a junglered és a megfelelő pillanatot. Ne sietsd el, az ellen junglere is ott lehet, ha sok a minon akkor hagyd a jugnlert engagelni.
Kindred egy szar topon, csak ne hagyd freezelni.
sok sikert!
Nekem az egyik a main champam Irelia.
Lebecsültem az ellenfelet azért buktam szerintem.
Én tegnap Jayce vs. Kindret topot mentem, ahol szintén erősebb volt Kindred, mint vártam. Na de azért gyorsabban vittem tornyot, meg mid-late gameben erősebb is lettem - persze ranged vs ranged top volt ez.
Ireliával engeded, hogy pusholjon, úgyis könnyen tudsz torony alatt farmolni, onnantól eléggé könnyen gankelhető szerintem. Sőt, szerintem mid game-ben erősebb is nála. Na persze ha nem tudsz farmolni, mert freezeli a lanet, akkor kicsit nehezebb a dolog. De szerintem Kindred nem igazán illik topra - általában hiányzik a csapatban ilyenkor egy kicsit tankosabb hős, közelharcos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!