Akik kivitték a Life is strange-et. Meg sikerült mentenetek Kate-et az öngyilkosságtól? Ha igen, hogyan?
Én megmentettem :) Elsőre nekem sem sikerült, de rányomtam az "előző mentés betöltése"-re, azt hiszem, vagy a menüben megkerestem azt a részt, és úgy csináltam újra... Nem is emlékszem rá, de lényegtelen.
A jó válaszok fent vannak a neten, végig játszásokban biztos, hogy megtalálod őket! :)
https://www.youtube.com/watch?v=TnXzq-nD9lU Illetve legelsőre kidobta nekem ezt a videót. Nézd végig, és írogasd ki magadnak egy papírra a jó válaszokat, amiket majd előkapsz a visszajátszásnál :D
Megint ééén!
Meglestem, hogy tudod visszajátszani.
Belépsz a játékba, ott a menüben kiválasztod a
JÁTÉK - ot
azon belül az XYZ EPIZÓD - ra rákattintasz
kikeresed azt a részt, ahol Kate - tel vagy, rákattintasz, és azon belül rányomsz arra, hogy
KEZD ELÖLRŐL A JÁTÉKOT ETTŐL A FEJEZETTŐL.
Ha a családjánál az apjára nyomsz és a bibliánál a Máté-t választod
És ha Kate szobájában jobban körbenéztél volna akkor tudnád hogy ezeket kellett volna mert volt az apjától egy képeslap meg kivolt írva a kedvenc része a bibliából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!