Mikor jön már a Yasuo nerf?
Figyelt kérdés
Nagyon unom már hogy a 10 éves aki frissen megveszi, és azon nyavajog hogy nem megy neki, a harc végére +20kill- je lesz még akkor is ha felvesztve rohant neki mindennek ami mozog... Sohasem láttam Yasou ennyi kill alatt, még akkor sem ha béna volna volt a csapata. Könnyű szerrel hozza 2- es 3- as killeket is. Én meg vért izzagadva egy suportal nem értek el annyi eredményt a végén mint ő. Persze... más szerepkör de akkor is. Már azon gondolkozom hogy én is veszek egyet, mert egyszerüen nevetséges amit véghezvisz...2017. júl. 8. 22:30
11/16 anonim válasza:
Lvl 20-asként még nagyon az elején jársz. Silveres átlagos játékos vagyok és bőven látok béna, haszontalan Yasuo-kat is. Az meg megint nem igaz, hogy Gold felett haszontalan, vannak Challenger Yasuo mainek is. Szóval átlagos. Igazából nagy vonalakban jól ki van balancolva a játék, csak az emberek szeretnek panaszkodni. Bármely hőssel lehet aratni, a skill, játékismeret, gyors döntés, ítélő képesség, saját hős limitheinek ismerete, taktika, csapatjáték stb. Ezek igazából sokkal többet számítanak, mint, hogy pont melyik hőssel vagy. Persze az is számít, meg nyilván van amire jobban rá tud érezni az ember.
12/16 anonim válasza:
Yasout baromi könnyű kiszedni, csak türelmesnek kell lenned és nem egy közelharci hőst vinned ellene. Valami fake támadással ráveszed aktiválja a falát, aztán megkerülve a falat röhögve megtudod ölni, mert olyan papír karakter.
Yasou legnagyobb counterje viszont a draft mód, ott az 5 ban randszer bevezetésével 100%-os lett a banratje, ezt maga a Riot mondta (lényegében minden meccsről ki volt tiltva).
13/16 A kérdező kommentje:
Ha az acélvihar a Q támadása 77% HP kerül egy torony alatt áldogáló Tristánánk, már semmiben sem reménykedem.
2017. júl. 11. 06:55
14/16 anonim válasza:
pedig olvastam, hogy buffolni fogják, mert túl papír
az E-vel stackelni tudsz majd, és ha megvan az 5 stack akkor dmg% után shieldet kapsz, hasonlóan mint Rivennek van
a fal pedig nem cask blokkolni fog, hanem vissza is sebez, az meg hasonló mint Fiora
úgyh elég OP lesz
16/16 A kérdező kommentje:
Remélem hogy igen... félúton vagy az agyvérzés felé.
2017. júl. 11. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!