Mikor jön már a Yasuo nerf?
Yasuo addig működik, amíg viszonylag kevésbé rutinos játékosokkal rak össze.
Yasuo nagyot üt, de egy Annie mid-del röhögve lehet counterelni, emellett kap egy hard CC-t és meg is halt.
Szimplán nem ismered/ismeritek eléggé, meddig tud csúszni, hova tud ugrani stb. Gold felett kíméletlenül ki van gyomlálva, mert Yasuo mellé kell minimum +1 karakter, ami fel tud ütni neki az ultihoz, kell egy pajzsos/tank, ami védi azt a harmatgyenge gyíkot, tehát már 2 ember azonnal foglalt.
Yasuo-t nem nehéz leverni csak ahhoz már gondolkozni is kell, illetve fel kell adni az "én mindent jól csinálok, én egyedül mindent jobban tudok, én nekimegyek szemtől szemben mert hiába csapatjáték, én, én, én...". Ha nincs csapatjáték, nem is lesz győzelem. Ez persze nem csak rajtad múlik, hanem a másik 4-en is.
ha midre viszik, Annie vagy Syndra, megvarod amig elnyomja a falat, leszeded a passzivjat aztan ket combo, foleg Syndraval, ha nem eleg gyors meg falra sincs ideje a stun miatt, Anninel konnyebben letudja szedni a stunt, mert ugye latszik, max ha hirtelen az arcaba ultizol xD
en meg regen vittem ellene Alistart is :D kb semmi eselye nem volt :)
Igazabol az olyanok ellen nagyon gyenge akik nem skillshottal operalnak, hanem kozvetlenul neki mennek Fiora, Akali es tarsai
Amugy ettol fuggetlenul az egyik legidegesitobb karakter a jatekban, foleg a hangjai miatt Aseyoooo es tobbi idiotasag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!