Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mikor jön már a Yasuo nerf?

Mikor jön már a Yasuo nerf?

Figyelt kérdés
Nagyon unom már hogy a 10 éves aki frissen megveszi, és azon nyavajog hogy nem megy neki, a harc végére +20kill- je lesz még akkor is ha felvesztve rohant neki mindennek ami mozog... Sohasem láttam Yasou ennyi kill alatt, még akkor sem ha béna volna volt a csapata. Könnyű szerrel hozza 2- es 3- as killeket is. Én meg vért izzagadva egy suportal nem értek el annyi eredményt a végén mint ő. Persze... más szerepkör de akkor is. Már azon gondolkozom hogy én is veszek egyet, mert egyszerüen nevetséges amit véghezvisz...

2017. júl. 8. 22:30
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*Yasou, rendesen felcseréltem :')
2017. júl. 8. 22:31
 2/16 anonim válasza:
Hát én nem tudom , hogy hol élsz de ajánlom AdamKissAK-nak a streamjeit , és véleményét Yasuo-ról megtekintésre
2017. júl. 8. 23:19
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit újat mutathat amit nem tapasztaltam. Esztelen játékkal is megállíthatatlan volt.
2017. júl. 9. 02:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Én sosem játszom Yasuo-val.Legutóbb amikor ingyenes volt,aramon megkaptam,és már nem volt rerollom,kénytelen voltam játszani vele.Eleinte feedeltem kicsit,de utána ledaráltam mindenkit :)) Mégsem fogom megvenni.
2017. júl. 9. 06:42
 5/16 anonim ***** válasza:

Yasuo addig működik, amíg viszonylag kevésbé rutinos játékosokkal rak össze.

Yasuo nagyot üt, de egy Annie mid-del röhögve lehet counterelni, emellett kap egy hard CC-t és meg is halt.

Szimplán nem ismered/ismeritek eléggé, meddig tud csúszni, hova tud ugrani stb. Gold felett kíméletlenül ki van gyomlálva, mert Yasuo mellé kell minimum +1 karakter, ami fel tud ütni neki az ultihoz, kell egy pajzsos/tank, ami védi azt a harmatgyenge gyíkot, tehát már 2 ember azonnal foglalt.

Yasuo-t nem nehéz leverni csak ahhoz már gondolkozni is kell, illetve fel kell adni az "én mindent jól csinálok, én egyedül mindent jobban tudok, én nekimegyek szemtől szemben mert hiába csapatjáték, én, én, én...". Ha nincs csapatjáték, nem is lesz győzelem. Ez persze nem csak rajtad múlik, hanem a másik 4-en is.

2017. júl. 9. 11:47
 6/16 anonim ***** válasza:
nem kell nerfelni.. useless champ. csak nem tudnak ellene játszani az emberek bronzban,silverben,goldban.
2017. júl. 9. 12:54
 7/16 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok 30, épp hogy 20 :D de az a harmatgyenge gyík akkor sem hal meg ha egymaga beleugrik Heimer 3 örtörnyába, kap egy stunt és egy ultit... túléli és 30%- on belémvád kettőt és ott halok szörnyet >.>
2017. júl. 9. 13:21
 8/16 anonim ***** válasza:
nem heimer-t kell vinni yasuo ellen hanem hard cc karaktereket, mint lux, annie, jax, fiora, malzahar meg társai.
2017. júl. 9. 13:39
 9/16 A kérdező kommentje:
Mind szép és jó, de fene sem tudta hogy ő kerül az utamba :D
2017. júl. 9. 14:17
 10/16 anonim ***** válasza:

ha midre viszik, Annie vagy Syndra, megvarod amig elnyomja a falat, leszeded a passzivjat aztan ket combo, foleg Syndraval, ha nem eleg gyors meg falra sincs ideje a stun miatt, Anninel konnyebben letudja szedni a stunt, mert ugye latszik, max ha hirtelen az arcaba ultizol xD

en meg regen vittem ellene Alistart is :D kb semmi eselye nem volt :)

Igazabol az olyanok ellen nagyon gyenge akik nem skillshottal operalnak, hanem kozvetlenul neki mennek Fiora, Akali es tarsai

Amugy ettol fuggetlenul az egyik legidegesitobb karakter a jatekban, foleg a hangjai miatt Aseyoooo es tobbi idiotasag

2017. júl. 9. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!