Mi kell ahoz hogy valaki gamer legyen?
Figyelt kérdés
Mit hogy kell játszania? Mennyit min? Mindent mondjatok el. Szeretnék gamer lenni.
14L.
2017. júl. 4. 01:42
1/7 anonim válasza:
Csak játszani kell bármivel ami tetszik.
2/7 anonim válasza:
Nincs ebben semmi misztikus, mélyebb jelentés. Nem attól lesz valaki gamer, mert megvesz minden vackot, amin parasztvakításként fel van tüntetve a gamer cimke.
Simán csak attól, hogy szeretsz játszani, bármivel, bármennyit.
3/7 Amarok Tonrar válasza:
Nincs definiálva. Akkor vagy gamer, ha annak érzed magad. Persze nem árt, ha játszol is valamivel, de ez nem egy magasztos rang, amit ki kellene érdemelni.
4/7 anonim válasza:
1. Ha mobilon játszol az nem gamerség
2. Facebookos játékok se
Nem kell x órát játszál hogy gamer legyél
De ha már évek óta szeretsz játszani játékokkal akkor valósziü az vagy
persze a gamereknek is vannak fajáti
pl a megszállott aki ezer órákat öl gy játékba akkor is ha nem élvezi ( akikre szerintem te is gondoltál )
5/7 anonim válasza:
De ez is egy fura hozzá állás hogy "gamer akarok lenni"
ez nem egy rang amiért sütit kapsz
6/7 anonim válasza:
Csak nekem jelent a gamer profi játékost? Csak mert te leülsz játszani, attól még nem leszer egy gamer. Egyszerűen ez csak egy hobbi lesz neked, de nem ez a szakmád. Én a kérdésből erre gondoltam volna. Annyira meg már senki sem lehet hülye, hogy megkérdezze, hogyan legyen hobbi játékos.
7/7 A kérdező kommentje:
Én a hülyék királynője vagyok szal megkérdezhetem
2017. júl. 13. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!