Milyen számítógépes játékokat tudnátok ajánlani egy 14 éves lánynak?
The Sims sorozat összes tagja
Spore
Pokemon; létezik jópár ingyenes, böngésző alapú verziója
Therian Saga; real time crafter MMO RPG, elég lassú, de kihagyhatod a küldetésekből felajánlott harcokat, összességében egy nagyon nyugodt játék
Don't Starve; mondjuk ez túlélő szimulátor, a lista többi tagjához képest nem túl... kedves
Civilization sorozat; előfordulnak háborúk, de gyakorlatilag az egész játék egy történelem lecke
Upjers.com játékai; böngészű alapúak pl: KapiHospital, Kertbirodalom, Én Kicsi Tanyám
The Mysterious Island, feladványokat lépésről lépésre megoldva kell kijutnod a szigetről
Syberia; hasonló az előzőhöz
Facebook játékok; vicc nélkül vannak ott elég jók
Escape Room játékok
Visual Novelek
Ezenkívül ajánlom a Steam telepítését. Sok játékot megtalálhatsz, ami megfelel az ízlésednek és bár sokért fizetni kell (az összeg változó), attól még kiindulásnak jó lesz más forrásokhoz (khm) és kipróbálhatsz demókat is. Valamint egy "magaddal(=az email címeddel) vihető platform", bár egy 14 évesnek ez lehet még nem akkora pozitívum, mint nekem...
A megnevezett játékokkal játszottam/játszom is, ha valamelyik érdekel részletesebben, írj privátot. :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!