Véletlenül kitöröltem az ipad ról a kedvenc játékomat. Hogyan tudnám visszatölteni mert nem engedi?
Figyelt kérdés
Nem volt meg ipadom,ez az első.Ahoz ujra letoltsem ugye kell az icould cim és ha ezt beirom akkor azt mondja hogy ilyen neven már van egy játékos tehát nem engedi.Ha új icloud cimet csinalnek hozzá tudnák férni minden régi dolgomhoz a tableten?Ja a telefonom is ezzel az iclouddal fut.Nem tudom mi a teendő ilyenkor.Mindkét almát ajándékba kaptam es meg csak 13 éves vagyok nem értek hozzá.Kerem aki tud segitsen.Anyáék androidosok nem értenek hozzá.Elore is koszi.2017. jún. 29. 21:08
1/3 anonim válasza:
ezért nem szabad 13 évesnek ennyi szart venni
mert nem tudja használni és nem tudja értelmesen elmagyarázni mi a baja
2/3 anonim válasza:
egyszerűen appstore-ból letöltöd a játékot, mivel megvetted (ha ingyenes, akkor is), így ott lesz a megvásárolt appjaid között. az, hogy játékon belül is be kell jelentkezni, már másik kérdés. Ha nem emlékszel a jelszavadra, akkor kérj jelszó emlékeztetőt.
3/3 A kérdező kommentje:
Épp ez az.Nem engedi hogy ujra letoltsem mert figyelmeztet hogy ilyen neven mar van egy jatekos.Hat az én voltam csakhát a játékot letöröltem.Csak uj icoudal engedné de azt nem tudom hogy akkor minden egyebhez ezt az ujat kellene hasznalnom?
2017. júl. 1. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!