Nektek melyek a kedvenc indie játékaitok?
Nekem ez a top 5:
5, Terraria
4, Game Dev Tycoon
3, BeamNG.Drive
2, Stardew Valley
1, The Binding of Isaac: Rebirth
Ezek azok, amelyekkel a legtöbb időt töltöttem, de persze sok másik van amit nagyon szeretek pl. SUPER HOT, Limbo, Inside, The Witness, Talos Principle, Super Meat Boy, ETS 2...
Az utóbbi évekbe sokkal jobban élvezem az indie címeket, mint a AAA kategóriát, nem tudom, hogy még van e valaki így ezzel itt...
The Stanley Parable, Papers Please, Momodora: Reverie Under the Moonlight, meg az említett Hotline Miami és Binding of Isaac, de az Oxenfree sem volt egy rossz élmény. De co-op-ban a Broforce is simán a kedvencek között van.
És persze a SuperHot a leginnovatívabb shooter amivel az elmúlt években játszottam.
Papers, please
Stardew Valley
2016-ban került feltöltésre a Steam áruház tartalmának 40%-a, a maradék 60 százalék pedig az előtte lévő 12 évben. Ez többek között azt jelenti, hogy az indie-fejlesztők letaroltak mindent és bár vannak jó ötletek pont ugyanúgy vannak nagyon béna/gagyi és egyértelműen csak pár óra alatt összedobott pénzhalász játékok is. Pont emiatt az "indie" akár szitokszó is lehet, vagy épp valami kreatív dolog is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!