Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol találok magamnak CSGO-ba...

Hol találok magamnak CSGO-ba Silver rankban csapattársat?

Figyelt kérdés
Sokáig nem játszottam és ledobott silver 1-be. Csapatom nincs, nem nagyon találok magamnak játákpartnert, csak a szerencsén múlik, hogy milyen csapatom van. Legalább nova 1-ig szeretnék visszamenni, de ha szar csapatot kapok akkor esélyem sincs, ha nincs kommunikáció akkor vége. Így sose fogok feljebb kerülni, hiába vagyok folyton MVP ha nem nyerünk. Hol találok magamnak csapattársakat? Ha esetleg lenne kedve jönni valakinek akkor csak írjon.

2017. jún. 26. 10:50
 1/3 anonim ***** válasza:
2017. jún. 26. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Itt nem
2017. jún. 26. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Keress olyan oldalakat ahol lehet csapatot keresni. Pl a kodiakcsgo egy nagyon jó oldal.

De ha játszol random emberekkel és kapsz egy jó csapatot akkor érdemes velük játszogatni egy idejig. (Én is így szoktam, bár nekünk haverokkal van csapatunk.)

2017. jún. 27. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!