Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL-ba Kha'zix-al mit csinálja...

LOL-ba Kha'zix-al mit csináljak teamfightokba?

Figyelt kérdés
Silver 2 körüli diviziora gondolok(itt vagyok én).Normálon annyira szeretem Kha'zix-ot, de rankeden amikor a teamfightok dontik el , hogy ki nyer, akkor vagy meghalok, vagy semmit se tudok segíteni. Mit tegyek rankeden teamfightokba? A válaszolók kérem irják le a rangjukat és hogy mennyire jártasak Kha'zix-ban :D . Válaszokat köszönöm!

2017. máj. 14. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Heló!

Kha assasins, ráadásul az assasinok között is olyan, aki telejs mértékben az 1v1 helyzetekre specializálódott. Értelemszerűen a teamfightban odalopózol az AP/AD carry-hez, és megpróbálod pár másodperc alatt likvidálni.

Továbbá értelemszerűen a "várok a megfelelő pillanatra, beugrok, lecsapok kiugrok" taktikai is elsődleges nála.

Az, hogy te hatékonyan használd, és kihozhasd belőle a maximumot, tudnod kell, hogy nagyjából mi fog történni a csatában, mire számíthatsz, mit buildelsz... és jól kell játszanod.

Kha nem egy bonyolult hős, nem kell vele oylan szinten telejsíteni, mint mondjuk Zed-el, hogy kihozd a maximumot. Egyszerűen helyzet felismerés és játékbeli ismeretet igényel.

(platina)

2017. máj. 14. 19:33
 2/6 A kérdező kommentje:
De jungelesként ugy tudsz a legjobban segíteni, ha gankelsz és odaadod a killt, hogy megnyerje a lanet, de muszály elvigyél pár killt ahoz, hogy megöld az adc-t egy ütésből de akkor mindenki más lemarad s elveszítik a lanet, egyedől meg nem tudsz carryzni. Akkor csak akkor nyerhetsz, ha megnyerik a lanet? De akkor mi értelme kha zixnak, mert a teamfightokat ugy is vittétek.
2017. máj. 16. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Régebben nem annyira szerettem, ha van egy Kha a csapatomban, mert nem volt se tankos, se nem volt nagy cc-je. De ahogy telt az idő, folyamatosan kezdett tetszeni, hiszen a hatalmas damage, és 1v1 legtöbbször nagyon kellett a meccseimben.

Kha-val nyugodtan vihetsz el killeket, ha akarsz szerintem. Én pl. mágus midesként Kha-nak szívesen odaadom a killeket, anélkül is tudok cc-zni, és sebzést okozni nagy távból...

De ne becsüld le az assistot, az is fontos :D Nem csak a killekből lesz sebzésed, farmolj, dragonozz... Teamfightban pl. kiszemelhetsz egy embert, E-vel beugrasz, megölöd, kiugrasz, a többiek meg nagyobb eséllyel nyernek meg egy 4v4-et, ha pl. te kinyírtad az adc-t.

Nem mindent a teamfightok döntenek el. Van pár hős, pl. Blitz, aki kifejezetten jó abban, hogy 1 embert kivegyen az ellenfél csapatából, akit gyorsan meg tudtok ölni, és egy 5v4 teamfightba már nyugodtan bemehetsz rendesen. Mostanában pedig a tornyok, baronok, dragonok talán fontosabbak mint a killek. Több olyan meccsem volt, ahol killekben eléggé le voltunk maradva, és teamfightokban sem tudtunk sokat nyerni, de egyszerűen odamentünk, levittük a tornyot, és nem tudtak mit kezdeni, mert csak az öléshez értettek az ellenfelek. Jó, persze, a teamfightok fontosak, és én azokat szeretem, de minél tovább tart a játék, egy ember kiiktatása annál többet jelent, ami Kha-val nem olyan nehéz.

Érdemes a csapatodhoz is igazodni, pl. ha van veletek egy Orianna, akkor mész be, ha ultizik, vagy hasonlóan egy Malzaharral.. Tulajdonképp minden hősre van valami hasonló. Jah, és nem feltétlen úgy tudsz a legjobban segíteni, ha adsz egy killt a többieknek, én sokszor jobban örülök egy blue buffnak, sikeres baron smitenak, vagy akár egy assistnak ;)

Nem tudom, mennyire tudsz angolul, de ez a téma másokat is érdekelt, lehet találsz néhány tippet

[link]

[link]

2017. máj. 21. 12:47
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ de ez még mindig nem megy. Nem tudom mit csinálok rosszul de valahogy haszontalan vagyok rankeden. Normálba solo carry, rankeden pedig haszontalan.
2017. máj. 21. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát igen, ranked más szint.. Én mindig 1 fokkal passzívabban játszom. Lehet, hogy a meccs betöltésekor kicsit érdemes végiggondolni a játékot. Mástól is hallottam ezt már, nekem is néha beválik. Megnézed a saját csapatod, és az ellenfelét. Egyik fontos kérdés: kell-e carryzni? Pl. ha sok tank van a csapatodban, akkor lehet, hogy érdemesebb minél több sebzésre menni, ha pedig nincs tank, akkor talán kicsit defensive buildre.

Végiggondolhatod azt is, hogy esetleg megpróbál a te jungledből szerezni az ellenfél, hol kezd, hol próbál gankelni, legyél a közelben.

Néha lehet gondolkodni, hogy vajon melyek azon a lanek, amik gankelhetők, ahol az ellenfélnek nincs sok menekülő képessége, illetve a csapattársadnak esetleg van cc-je.

Pl. ha valaki olyan van ellenetek, akit az ultija eléggé megerősít, akkor mindenképp próbálj 6-os szint előtt gankelni, de ha pl. az ultija nem damage (Ryze, taliyah..), akkor lehet, hogy earlyben a többieknek jobban jön a gank.

Illetve szerintem nagyon fontos, hogy sokat wardolj.

Azt is érdemes nézni, hogy kha nem minden csapatba illik jól bele, én pl. nem szeretem a full ad csapatokat, azt se, ha nincs tank.

2017. máj. 22. 15:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, amugy en kifejezetten utalom ha nincs tank, egyszer csak raerzek a mechanikajara :)
2017. máj. 23. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!