Eredeti World of Warcraft realmválasztás? Hol érdemes játszani, ha magyarok közt szeretnék lenni és pve-zni akarok?
Figyelt kérdés
Olvastam,hogy Ragnaroson van a legtöbb magyar,még a trade is magyarul van,viszont az pvp realm,én pedig már nagyon elhidegültem a pvp-től,főleg a bg-ktől.
Tehát hol érdemes accot indítani,ha egy értelmes, magyar pve guild-ben szeretnék lenni? Masszív hordás voltam eddig,viszont ezt félre tudom tenni,tehát egy allis guildbe is szívesen mennék.
2017. jún. 25. 15:16
2/4 anonim válasza:
Ragnaroson sem fognak minden lépésednél megölni, a world pvp halott körülbelül.
3/4 anonim válasza:
Élete legnagyobb hazugságát írta le az utolsó válaszoló, engem Helheimben 27x gyilkoltak le az alapból 15-20 perces helyen, és így lett másfél órás belőle...
4/4 anonim válasza:
Akkor elég peches vagy. :D Vanilla óta Ragnaroson játszom végig aktívan. Azért elég erőteljesen van rálátásom, hogy mi változott.
Az, hogy néha valaki örömét leli abban, hogy gankel kicsit, az bárhol megesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!