Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MTA Hungary Life-ban, hogy...

MTA Hungary Life-ban, hogy lehet sok pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Nem játszok régóta kb 2 hete.Vannak autóim de szeretnék egy full tuningosat de az nagyon drága.Bányászni meg nincs kedvem órákon keresztül sz.ros pár milláért.Szerintetek mit csináljak ?

2017. jún. 22. 17:59
 1/7 anonim válasza:
Szólni kell az Ltatóknak.
2017. jún. 22. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csináld ugyanazt, mint az életben: tanulj, dolgozz sokat, gyűjts pénzt, és vedd meg.

Őszintén, milyen választ vártál? Hogy van egy csalás, amit használva egy csapásra milliomos lehetsz? Ha lenne ilyen, nem gondolod, hogy mindenki azt használná?

2017. jún. 22. 18:25
 3/7 A kérdező kommentje:
De idióta vagy :D PL ott a bank rablás, autó kereskedelem stb... de nem tudom mit kéne csinálnom és azt se tudom ,hogy működnek ezek a dolgok.
2017. jún. 22. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Én vagyok az idióta, mert te nem tudod használni a Google-t? Érdekes...
2017. jún. 23. 00:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudtál segíteni?Mondtál valami értelmeset? Nem is értem minek írsz ide :D
2017. jún. 23. 02:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen értelmeset írt. Ez tipikusan az a kérdés, amire tíz másodpercen belül kapsz választ ha rákeresel. Hogy "hasznos" is legyen amit írok, keress rá erre: MTA Hungary Life pénz
2017. jún. 23. 02:16
 7/7 anonim válasza:
Kereskedés
2019. jan. 29. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!