MTA Hungary Life-ban, hogy lehet sok pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Nem játszok régóta kb 2 hete.Vannak autóim de szeretnék egy full tuningosat de az nagyon drága.Bányászni meg nincs kedvem órákon keresztül sz.ros pár milláért.Szerintetek mit csináljak ?2017. jún. 22. 17:59
2/7 anonim válasza:
Szerintem csináld ugyanazt, mint az életben: tanulj, dolgozz sokat, gyűjts pénzt, és vedd meg.
Őszintén, milyen választ vártál? Hogy van egy csalás, amit használva egy csapásra milliomos lehetsz? Ha lenne ilyen, nem gondolod, hogy mindenki azt használná?
3/7 A kérdező kommentje:
De idióta vagy :D PL ott a bank rablás, autó kereskedelem stb... de nem tudom mit kéne csinálnom és azt se tudom ,hogy működnek ezek a dolgok.
2017. jún. 22. 22:47
4/7 anonim válasza:
Én vagyok az idióta, mert te nem tudod használni a Google-t? Érdekes...
5/7 A kérdező kommentje:
Tudtál segíteni?Mondtál valami értelmeset? Nem is értem minek írsz ide :D
2017. jún. 23. 02:06
6/7 anonim válasza:
Teljesen értelmeset írt. Ez tipikusan az a kérdés, amire tíz másodpercen belül kapsz választ ha rákeresel. Hogy "hasznos" is legyen amit írok, keress rá erre: MTA Hungary Life pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!