Rogers Hungary Kft-nél dolgozik esetleg innen valaki? Mennyit lehet keresni? Tesztet esetleg kell kitölteni?
Figyelt kérdés
Nem rég jelentkeztem viszont a hirdetésben nem írták meg ezeket az infókat.2016. ápr. 13. 14:27
1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, én most jelentkeztem hozzájuk. kérdező azóta sikerült elhelyezkedni náluk?
2/3 anonim válasza:
Nagy a jövés menés a kötelező túlórák miatt amit persze nem említenek állásinterjún.
Délelőttös héten minden szombaton kötelező túlóra van előírva de nem ritka hogy előírják a vasárnap éjszakás kezdést!
Tehát te délelőttös héten ledolgoztál 6 napot akkor másnap vasárnap kezded a 6 napos éjszakás hete.
Így lehet kereseni ott 120+ nettót.
3/3 anonim válasza:
Jha és arról nem is beszélve hogyha neked a kötelező szombati túlórád ünnepnapra esik akkor azt is ledolgoztatják valamelyik hétvégén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!