Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mikor éri meg, és mit evolvolni?

Mikor éri meg, és mit evolvolni?

Figyelt kérdés
Szóval, most vagyok 22es szintű, és mire gyűjtsem a candyket, mit evolvolhatok már most? Evee-t például? Vagy fogok majd belőle nagyobb cp-ben később? Várjak? Ponyta? Growlithe? Charmander? Mennyi cp-n érdemes evolválni ezeket pl? Tippeket még pluszba elfogadok :D köszönöm

2017. jún. 22. 12:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nos. 30-as szintig gyakorlatilag minden szintlépéssel előbukkanhatnak nagyobb pokék az adott fajokból. Tömörebben fogalmazva: Minél nagyobb vagy, annál nagyobb CP-s pokék fognak előjönni.

Evee-t érdemes 450-500 CP körül evolvolni. Abból már lesz egy 1500-2000 közötti Vaporeon/Jolteon/Flareon, amivel azért már lehet GYM-ezni. Később persze fogsz majd 600-700 körüli Evvee-t, de addig szerintem nem kellene várni. 2-3db vaporeonnal/jolteonnal már lehet aktívan GYM-ezni, amivel lesz coin-od.

Ponyta nem sokat ér. Growlithe-t érdemes, az Arcanine viszonylag jó, de csak a fű típusúakkal szemben. Persze mondanom se kell, hogy a Flareon ezerszer jobb tőle, tehát érdemes az Eevee-re ráfeküdni minden szempontból. A jolteon könyörtelen a Gyarados és társai ellen, a Flareon Snorlax és fű típusokkal szemben, a Vaporeon pedig majdnem minden ellen, mivel sok a HP-ja. Aztán még persze ott az Espeon és az Umbreon is, amik szintén jók. Előbbi támadónak, utóbbi védekezőnek.

Candyt gyűjteni Dratiniből meg Larvitarból érdemes, illetve Eevee-ből, mint már azt említettem. 10km-es tojást is érdemes sétáltatni, abból jöhet Snorlax vagy Chansey, amelyek a legjobb védekező (és egyben akár támadó) pokék.

A többi poké tulajdonképp szemét kategória, csak azért jók, hogy a pokédexed teljes legyen. Kicsi a hp-juk, kicsi a cp-jük... Jolteonnál gyakorlatilag nem nagyon kapsz jobb elektromos pokét, ahogy Vaporeon a legjobb vizi poké, a Flareon pedig a legjobb tűz poké. Charmander-t akkor éri meg, ha egyből Charizardot tudsz belőle csinálni, egyébként nem sokra mész vele. De igazából Charizaldal se mész sokra. Annyit tud egy Flareon is, semmivel se jobb.

2017. jún. 25. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi, hogy evolvolhatsz mindent (nyilván a legnagyobbakat érdemes), legalább a pokédexed telik és kapod az XP-t is, viszont power up-ot ne nyomj rájuk. Nem érdemes stardust-ot pazarolni power upra ilyen kis szinten. Eevee-ből pedig várj meg egy 450-500 CP körülit, és azt evolvold. Én a helyedben felszinteznék 25-ig, simán meg lehet csinálni pár nap alatt.
2017. jún. 25. 19:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!