Witcher 3 miért szaggat? (többi lent)
PC:
i-5 6500
gtx 950
8gb ram
A probléma az lenne,hogy a játék néha szaggat(főleg városban,de ott nagyon észrevehető).Sokmindent kipróbáltam,de az istenért se akar abba maradni.A játék eredeti.A játékot mediumon futtatom full hd-ben.Kipróbáltam hogy a felbontást levettem 1024-768-ra de ugyan úgy szaggatott.Az nvidia hair-works és társai ki vannak iktatva szóval nem az.
Ha valaki tud valamit ossza meg velem.
nekem gtx 970-nel szaggatott be városban, amióta gtx 1080-am van ilyen nem fordult elő :D
Jó eséllyel kicsit puding szegény kártya, nem mai gyerek már meg amikor kijött se épp a csúcskategóriát célozták meg vele.
1:Nos,igen az fps lock bevált(30) mármint a lagg elég minimális vele,ezer hála.
2:TÉNYLEG? 1080-nal nem fordul előőő???Nem is gondoltam volna :D Amúgy,kártyát most tervezek venni(egy 1060-ast tervezek)
3:igen kivan kapcsolva
Arra akartam utalni, hogy még egy jobb kártyával, mint a 970 is leesett az fps nálam. Átlagban stabil 50-55 fps, városban 30-35.
Nyilván ha fullHD-ban akadna 1080-nal kb felgyújtanám XD
Monjduk 1080 fhd-ra elég overkill btw...
VGA csere, és jobb lesz egyébként. Nekem rx 480-al és i5 6500-al fhd-n stabil 60 vsync-vel :)
A játék min van? Nekem két 290X-el játszotta a szaggatást, ami megint egy olyan kategória, hogy vajsimán kellett volna futnia.
Aztán egyszer poénból feltettem a rendszernek fenntartott SSD-re a játékot, és láss csodát, megszűntek az akadások. Rendeltem is utána rögtön egy külön SSD-t már csak játékoknak.
Szóval ha akad a gépben SSD, érdemes lenne arra feltenni, és meglesni úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!