Miért szaggat a The Witcher 2?
Figyelt kérdés
A régi gépemen nem szaggatott. Most kaptam egy notebookot, amiben 4 magos proci, 8 GB ram és egy 1 GB-s videókártya van. Automatán belövi a játékot ultra fokozatra, de szaggat. Azonban ha leveszem mediumra ugyanaz az akadozás, sőt még lowon is. Kizárt hogy ne fusson, ha az előző gépemen is futott ez meg jóval erősebb annál.2012. jún. 21. 19:31
1/4 anonim válasza:
Lehet nem supportolja a kártyád , nem lehet nagyon túlmelegszik ?
De nézd meg can you run it-on hogy kellene-e mennie. ha ottis aztirja akkor valszeg frisíteni kell drivereket , direct X-et
3/4 A kérdező kommentje:
Ó én állat... Direct X 11 nem volt a gépemen... A driverek jók, de megy a zöld mindkettőtöknek :D
2012. jún. 22. 09:23
4/4 Koparaszt válasza:
Nekem is ez a problémám. Jó gépem van, amd 2 X 3.11 GHZ proci, asus 1 GB videókártya, 2 GB ram, és szaggat még kockás grafikán is..... Ha minden igaz, akkor a videókártyám nem Dx 11-es, de a win7 meg automatán feltette. Most akkor ha fent van, és nem használja ki a gép, akkor mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!