Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A' WoT-ban (World of Tanks )...

A' WoT-ban (World of Tanks ) milyen szerepet töltenek ki a' páncélvadászok?! Hogy kell véle játszani?!

Figyelt kérdés

Hetzerem van ez könnyű páncélvadász a' legnagyobb hátrányát már észrevettem ,ha kilövik a' lánctalpat nem csak mozgásképtelen hanem egy szinte teljessen karcképtelem lesz .

De egy páncélvadásszal ,hogy kell játszani ?

Milyen tankként közepes tankképpett vagy ,hogy ???

Létszives segítsetek !!!

2017. jún. 20. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Meglepő módon pancelvadaszkent... gyakorlatilag 1 sorral hátrébb mint a mediumok, fedező tűz bokorból, mivel jól rejtőzködik, és távolról is pontos, valamint az első páncélja jellemzően kiváló a többi oldalához képest, ahol pocsék...

Egyszóval kempleni kell vele egy bzi bokorban...

2017. jún. 20. 11:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Kösz ! És melyik ágyú kőll reá ? Ami nagyobb átutésű löveget tüzel ,vagy a' kissebb átutésűt lényegesssen nagyobb sebzéssel ? Én közelharcólni tudok csak jól is azok es sokszór öngyilkos akciók .

Tehát akkór menjek a' köpép tankokkal ,de maradjak le egy kicsit és fedezzem őket ?

2017. jún. 20. 12:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem ugy mukodik hogy "kell". Azt az agyut hasznald ami jobban illik hozzad.
2017. jún. 20. 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy szeretnél vele játszani:

Ha távolról, bokorból sniperkedni akkor a 7,5 cm Pak 39 L/48 a te löveged. Pontos, gyorsan tölt.

Ha inkább kihasználod a fürgeségedet, és közlehercba akarsz besegíteni akkor ott a 10,5 cm Stu.H. 42 L/28 "troll" löveg. Pontatlan, azért inkább közelharcos fegyver, kis átütésű, viszont nagy romboló erejű a repesz (HE) lövedékkel. Egy lövéssel 4x akkorát sebezhet mint a 75-ös. Igazi kis genya azzal a löveggel.

2017. jún. 21. 08:35
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

A hetzer az egyik legjobb tier4-es tank. Én mindíg troll ágyúval használom, viszont ehez ismerned kell az ellenséges tankok páncélját, hogy melyikhez milyen lövdék a legjobb. Mivel saját tierjéhez képest van páncélja, így ha top, akkor lehet vele aggresszívan játszani és egylövésezni a tankokat. Ha meg alul van, akkor meg kulloghatsz hátul és pumpáhatod a repeszeket.

Ajánlott lőszerleosztás: 12He, 5heat, 3ap. Javítócsomagot meg ne felejts el használni.

2017. jún. 21. 12:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha már úgyis van HEAT meg HE benne, akkor mi a francnak raksz bele AP-t?
2017. jún. 25. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:

A 30-40mm páncélzatú tankokra az AP a legjobb lőszer, mivel biztos hogy beüti és nem pattan le, vagy fogja fel a lánctalp a sebzést. Heat-et eleve pazarlás alacsonyan páncélzott tankokra lőni és sokkal inkább rng függő. Gyakran fennakad a láncon, vagy lepattan döntött páncélról, mert nincs normalizációja. Repesszel meg ha nincs szerencséd nem sebzel csak harmadokat. De ehhez ismerni kell a tankokat, hogy tudd mire mit lőhetsz.

418 csata, 706 átlagsebzés, 2 kill/csata, 63% winrate, 70% pontosság a statjaim a hetzerre. Nem a legkiválóbb, de azért magasan jobb, mint az átlag.

2017. jún. 26. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Én meg pont azt tapasztaltam, hogy az ap pattan mindenről, még arról is amiről nem kéne. Én a hetzert az full HE-vel használtam pont emiatt.
2017. jún. 26. 23:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Hetzer van nekem is tapasztalatból mondom

Tippek

1.a páncélvadászok camo értéke nagy azért mindig bokorban kell vele játszani így ha lősz sebzel, az enemy nem tudja belokalizálni hogy honnan lőttél, nem fogja tudni hogy hol vagy de te tudod hogy hol vagy

2.tarts a többi páncélvadásszal

3.ezt leginkább szakaszban friendekkel lehetséges

Legyen egy medium vagy heavy (light tank szóba se jöhet) kiséreted így ha netán leláncoltak ők megtudnak védeni vagy ha netán több ember jön nagyobb lesz az esélye annak hogy azta szakaszt leveritek.

:Üdv egy tapasztalt páncélvadász wot player

2021. jan. 30. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!