Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van hasonló játék, mint az...

Van hasonló játék, mint az Age of Empires?

Figyelt kérdés
Szeretem az ilyen jellegű játékokat, és keresem is őket. Az lenne a legjobb ha ingyenes lenne, de az se baj ha fizetős.

2017. jún. 18. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Stronghol Crusader ami korban is megegyezik az AOE-val. Age of Mythology is hasonló, bár itt már az isteni erők is bele játszanak. A legjobb stratégia játék ami korban nem egyezik egyikkel sem a 3 közül az a Starcraft 2. Remélem segítettem :)
2017. jún. 19. 07:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Én ezekről a jobb ingyenes RTS-ekről tudok:

Command & Conquer sorozat a Tiberian Sun-ig

Warzone 2100

0 A.D. - ez hasonlít leginkább, bár még nincs befejezve. Ennek ellenére játszható.

Seven Kingdoms

Wyrmsun

Egyébként meg millió van, válogathatsz: [link]

Néhány random javaslat: Star Wars: Galactic Battlegrounds (ez szinte egy az egyben az AoE2 SW mázzal leöntve), Rise of Nations, Cossacks, Empire Earth, Empires: Dawn of the Modern World

2017. jún. 19. 07:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Cossacks 3
2017. jún. 19. 09:54
 4/6 anonim válasza:

Rise of Nations - Thrones and Patriots by Microsoft Game Studios

Van belőle egy "Extended Edition"

Ókor- információkor-ig lehet fejlődni . Minden népnek van különleges passzív előnye + különleges egysége. Talán kis történelmet is tanít. MINDENKI próbálja ki.

2017. jún. 19. 10:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, mindenki nagyon sokat segített! :)
2017. jún. 19. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Age of empires 2 HD és Age of Mythology HD kapott új kiegészítőket + az Age of empires 1 is fog kapni egy felújított változatot.

[link]

2017. jún. 19. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!