Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért jó a cs:go-ban csalni?

Miért jó a cs:go-ban csalni?

Figyelt kérdés
Egy csaló árulja már el nekem mit élvezz ebben

2017. jún. 18. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ők nem fogják elárulni, mert nyomorult, gyáva vesztesek. Egyébként így kompenzálják azt, hogy a maguk erejéből képtelenek érvényesülni.
2017. jún. 18. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Elsőnek de igaza van, minden csaló egy aljas szemétláda. Mások szórakozását rontják el, azért mert ők frusztráltak. Arról nem is beszélve, hogy játékokat tesznek tönkre, mert cheaterek ellen rendszeresen frissítődő védelmet készíteni szerintem annyiba kerül mint magát a játékot elkészíteni, ahol meg sok a cheater, onnan elhúznak a normális játékosok, DE utána a cheaterek is :D
2017. jún. 18. 21:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Nyílván én se gondoltam komolyan a kérdést, csak már kezd unalmas lenni, hogy minden meccsen átlagban 2-3 csaló van. A legjobb, mikor smurf jön csalni, tesztelni a csíteket, hogy milyen sikerrel tudja majd elrejteni a csalást a fő profilján. Vagy mikor az egész ellenfél csapata boostolt wh-s majom és a végén kiderül, hogy silver2-esek ellen kínlódtál.

Abban reménykedtem, hogy dupla ak után majd ritkulnak a csalók, de mintha csak többen lennének. Azt hiszem visszatérek a chivalryhoz, ott legalább képtelenség csalni.

2017. jún. 19. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!