Onyx123 kérdése:
Agar. Io-ban hogyan kell coint azaz pénzt csalni?
Figyelt kérdés
felmegyek egy coin generatorra és a commentek alatt pedig azt írja:kb 243 darab thank you 100000 coin share generator és ne soroljam mennyi ilyen komment jött.Na térjünka lényegre.Tehát én sok generatorra már rá mentem minden hiába mert a végén kéri azt a human verifycationt hogyan oldjam meg hogy ezt ki kell hagyni mert nincs olyan idióta aki ezt megcsinálná mert mivel ez fizetős....eddig tudtam eljutni tovább nemtudom elmagyarázni.Légyszíves sűrgősen várom a válaszokat mert nagyon-nagyon akarok coint!!!!!2016. okt. 22. 21:30
1/1 anonim válasza:
Az agar.io egy netes játék. Ebből kifolyólag minden adatod egy szervergépen van elmentve.
Ahhoz, hogy te coin-t tudj csalni, fel kell törnöd a szervergépet, ami egy szerverparkban van, feltörni a titkosítást (sózást), megkeresni a szervergépet, megkeresni a te felhasználói adataidat, felülírni, majd kilépni úgy, hogy közben nem hagysz digitális lábnyomot, különben 24 órás biztonsági mentést rátöltik és kezdheted előröl.
Nyilván ezt egyetlen weblap se tudja megcsinálni neked, ebből kifolyólag mind átverés és a szerencsétlen balekokra utaznak.
Ha annyira kell coin, vagy feltöröd vagy fizetsz, mint sokan mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!