Játékok amik nem terhelik le az agyamat?
Figyelt kérdés
3 napja nem tudom, hogy mivel játszak, csak ülök a gép előtt. Egyszerűbb játékokra gondoltam pl south park stick of truth. Lehet multi vagy single player is. Főleg RPG, vagy MMORPG-re gondolok.2017. jún. 17. 14:05
1/9 anonim válasza:
Bound by Flame egy egyszerűbb RPG
2/9 anonim válasza:
Szerintem a Skyrim vagy a Witcher 3 jó választás lenne. Egyik sem az a fajta RPG-ahol mindent jól meg kell tervezned, átgondolni 2x stb.
Esetleg hack and slash játékok, pl devil may cry.
3/9 A kérdező kommentje:
Kedves 1. attól, hogy a fejemhez vágsz egy olyan választ amit nem tudsz alátámasztani nem leszel menőbb, vagy akármi. Nem kell azért idejönnöd hogy itt hagyj egy lábnyomot. -.-
2017. jún. 17. 14:42
4/9 anonim válasza:
rpg-nél bele kell élned magad.
Amik ilyen kikapcsoló jellegűek, azok főleg a simulatorok, pl euro truck simulator 2, nekem se volt semmihez kedvem leültem vele játszani és elment pár óra, miközben szinte semmit nem csináltam.
A másik a hack&slash típusú halomra ölős játékok, mint a van helsing széria, diablo széria stb, ott se kell sokat agyalni.
5/9 A kérdező kommentje:
2.,3. köszönöm a válaszokat
2017. jún. 17. 14:42
6/9 anonim válasza:
Kedves kérdező, attól, hogy neked ez menőség kérdése, nem leszel értelmesebb.
7/9 anonim válasza:
Minecraft, no man's sky, call of duty
Nem ígényelnek nagy filmeket és közben simán meg tudsz halgatni például egy podcastett!
9/9 anonim válasza:
Fallout
Ha megtudod várni még egy 3-4 nap és Summersale
Én 3 euróért vettem és nagyon élveztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!