Mit gondoltok az idei E3-ról és a bejelentett játékok közül melyikeket várjátok a legjobban?
Figyelt kérdés
2017. jún. 12. 15:46
1/9 A kérdező kommentje:
Engem csak a Metro Exodus érdekel. Esetleg még az új Ori, mert az elsőt imádtam.
2017. jún. 12. 15:46
2/9 anonim válasza:
Microsoftoson a Metro meg az új AC tetszett, EA-nél a Battlefront 2 adta, Bethesdánál nem nagyon volt semmi számomra érdekes.
Már várom a Sony konferenciát.
3/9 A kérdező kommentje:
Battlefront 2 szerintem semmiben se fog különbözni az elsőtől. A 15 perces gameplay ugyanolyan volt mint a 2015-ös.
2017. jún. 12. 17:44
4/9 anonim válasza:
Előbb lett vége a Sony konferenciának, szinte ugyanazok voltak mint tavaly, csak kimaradt a Last of Us 2 meg a Death Stranding.
Kis csalódást érzek most hogy nem volt semmi újdonság szinte. Az új From Software játék bejelentését vártam még mint a messiást erre az is kimaradt.
Nekem ez az új GoW se hozza a régi részek hangulatát egyáltalán.
7/9 anonim válasza:
Beyond Good and Evil 2
meg még ez A Way Out is tetszett nekem
8/9 anonim válasza:
Battlefront II meg Mount and Blade II
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!