Mi történt a Call of Duty-al?
Nem a 2 vh a téma az ugye megvan?
2017. jún. 17. 05:34
Nem tudom hány éves vagy, de ha tanultál történelmet akkor mindenre választ kapsz. Teljesen igazad van a néger és női katonával kapcsolatban. Nagyon nagy divat lett ez a női és szinesbőrű karakterek erőltetése. Nem régen volt olyan projekt amiben pókembert akarták fekete karakterrel. Félreértés ne essék, én sem vagyok rasszista. Ezek amiket leirtál mind a népbutitás részei, mivel manapság az lett a szlogen, hogy ha letagadjuk akkor nem is volt. Maguk a németek is azt mondják, hogy kiakarják törölni a történelemből azt a korszakot(persze azt nem teszik hozzá hogy rekord mennyiségű számban kelt el tavaly a frissen kiadott Mein Kampf). Nos összegezve, a történelem átirásának vagy a tanúja. Hozzáteszem, hogy nem vagyok összeesküvés elméleteket szövögető nyugger.
2017. jún. 17. 09:03
Soha nem állította senki, hogy a CoD WWII egy ultra-realisztikus háború-szimulátor lesz (az elődei sem voltak azok), ezért nem értem a felháborodást. Ez egy alternatív II. Világháború, mint ahogy a Battlefield I is egy alternatív I. Világháborút ábrázol.
A horogkeresztet nem mindenütt tiltották be, több stratégiai játékban és a Wolfenstein sorozatban is szerepel a mai napig (Németországban persze cenzúrázzák).
Az Activision mindenkinek meg akar felelni, ezért lesz "politikailag korrekt" (de utálom ezt a kifejezést...) az új CoD. Ha tetszik, ha nem, a multiplayer FPS játékosok 20-30%-a lány az USA-ban, és ők jobban szeretnek női karakterrel nyomulni.
2017. jún. 17. 09:22
#2: "Nem régen volt olyan projekt amiben pókembert akarták fekete karakterrel."
Ööö... Az Ultimate Spider-Man már 2011 óta egy fekete srác (Miles Morales).
2017. jún. 17. 09:28
Hmmm... Elnézést kérek én csak futólag olvastam. Köszönöm a felvilágositást.
2017. jún. 17. 10:44
Horogkereszteket azért nincsenek , mert így Németországban nem tudják eladni a játékot , ezért kevesebb a profit
2017. jún. 17. 13:13
#6: Minden II. Világháborús játék megjelenik Németországban, csak cenzúrázva.
2017. jún. 17. 13:36
Az h a fogyasztói igények diktálnak, nem a történelmi hűség. Ez egy profit orientált ipar még ha szórakoztató akkor is.
A többséget nem fogja érdekelni a "hitelesség" egy videojátékban.
Horogkeresztre meg ott lesz a Wolfenstein 2.
2017. jún. 17. 23:17
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Egyébként valaki azt mondta hogy ha lennének horogkeresztek akkor a Németek nem tudnák kiadni a játékot. MW2-ben is volt egy olyan küldetés ahol Orosz civileket kellet lelőni, mégis kiadták Oroszországban, csak cenzúrázva. Mellesleg az Activision az nyilatkozta hogy egy teljesen történelemhű játékot fog létrehozni.
10/16 A kérdező kommentje:
Harmadik. Ha az USA-ban a lányok 20-30 % fls-el játszik és női karakterekkel akarnak nyomulni akkor ne egy második világháborús játékot szemeljenek ki maguknak. És egyébként azt mondtad hogy az eddigi Codok se voltak történelemhűek. Érdekes a Cod 2-ben és a World at Warban tele van horogkeresztekkel, sarlókalapáccsal, és minden eseményt tökéletesen lemintáztak. (pl: Normandiai partraszállás). Kicsit nézz utánna a témának. Azért köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések: