Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcraft előfizetés...

World of Warcraft előfizetés vs Legion?

Figyelt kérdés
Szóval a kérdés az lenne, hogy naggggggyon elfilóztam azon, hogy megvegyem-e (tehát előfizessek-e) wow-ra, viszont nem értem picit a dolgot. Olvastam, hogy max lvl 100-ig juthatok el, visszont a Legionben a limit lvl 110. Tehát most az eddigi kiegeket is meg kell vegyem? Vagy csak a Legiont? Vagy nem kell egyáltalán? Előre is köszönöm a segítséget!

2017. jún. 12. 06:55
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Mindent meg kell venni. World of Warcraft Battlechest 3990 FT(ami tartalmaz minden kieget a legionon kivül) +

World of Warcraft kiegészítő: Legion 11900 FT

utána pedig 2 havonta 8990 FT a játékkártya (csak akkor játszhatsz ha ezt mindig megevszed 60 naponta)

2017. jún. 12. 07:13
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

A sima wow tartalmazza az utolsó előtti kiegészítőig mindent. Tehát alap wow, burning crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria, Warlords of Draenor, ez mind benne van.

A WoD kiegészítővel a max lvl 100 volt, ezért 100 a max az alappal. A Legion kiegészítővel 110 szintre nőtt a maximum, így ha megvan a Legion, akkor 110-re mehetsz fel.

Az alap wow szükséges, tehát ha wowozni akarsz azt mindenképp meg kell venni, rá a Legion (tehát javasolt mindkettőt megvenni, de ha csak kipróbálnád akkor az elején elég a sima alap és ha tetszik megveszed a Legion-t).

Az előfizetés havi szinten megy, 4300 Ft kb 1 hónap, ha több hónapra veszel előre, akkor olcsóbb (pl van fél éves, akkor havi bontásra kb 4000 Ft, viszont egyben kell kifizetni az elején, tehát kb 30e).

2017. jún. 12. 07:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, imádlak titeket:D

Megvettem a játékot és a Legiont is.

2017. jún. 12. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Goldbol amugy is tölthetö, ha jol csinalod.
2017. jún. 13. 04:04
 5/5 anonim ***** válasza:
86%
Igen, játékbeli aranyért is vehetsz 30 napos játékidőt más játékosoktól (akik rendes pénzért megvették a 30 napos token-t és berakták az aukciós házba), de mire eljut oda valaki 0-ról ismeret meg minden nélkül simán 6-8 hónap meg 4-5 fullos karakter.
2017. jún. 14. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!