Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A wow-ba mennyi goldot kell...

A wow-ba mennyi goldot kell összeszedni a havi előfizetésért?

Figyelt kérdés
Hallottam valami olyasmit hogy már nem kell valós pénzért havi előfizetést venni hanem goldért lehet venni! Mennyibe kerül és kb mennyi idő alatt lehet összeszedni a kívánt gold mennyiséget?

2016. okt. 16. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:

A piaci kereslet függvényében szokott változni az ára. Jelen pillanatban 71424 goldba kerül egy token. Eleve több hónap mire eljutsz arra a szintre hogy ki tudd farmolni ezt a mennyiséget. 2-4 max szintű felfejlesztett karakter kell minimum hogy össze tudd szedni a pénzt, és akkor is csak az eszetlen goldfarmolásról fog szólni az egész játékod. Szóval egyáltalán nem olyan egszerű előteremteni annyi aranyat. Én több mint másfél éve játszok eredetin, és a legtöbb gondom ami volt az 30-40ezer, de mindig jön valami játékon belüli kiadás amire el tud menni a gold.

A token ára meg ott van ~70 ezer gold ahogy már említettem. Bár én nem is törtem magam hogy kifarmoljam, nem azért játszok, hanem hogy élvezzem.

2016. okt. 16. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Amikor én játszottam (előző december körül) akkor volt 50.000 gold körül.

Lehet hogy most ez már 70-re rúg inkább.

A token-t más játékostól veszed, tehát amit te játékpénzből oldasz meg, azért valaki valós pénzt fizetett a Blizzardnak. A piac a kereslet-kínálat függvényében nő vagy csökken. Mivel jelenleg többen akarnak venni játékpénzért tokent, mint ahányan valós pénzért vettek tokent és azt eladni, így az ár növekedik.

Legion miatt nem tudom most hogy állnak a dolgok, de Warlords of Draenor-nál teljesen kezdőként (értsd, eredetin kezdő, tört szerverek tapasztalatai ott nem nagyon játszanak/játszottak) mire mindent megtanultál, kifejlesztettél 4-5 karaktert 100-asra meg teljesen kifejlesztetted a garrisonokat, az úgy 6-7 hónap játékidő volt (hétköznap 2-3 órával, hétvégente 6-8 óra). Kb ekkor lehetett már a kifarmolt aranyból havi szinten fenntartani a token rendszert, kb 9-10 hónap mire még fejlesztgettél és már pénzt is termelt, nem csak a havi token kifarmolásáért jártál fel.

Nem hinném, hogy a Legion-nál másképp lenne, hiszen a Blizzard-nak pont az a lényeg, hogy vegyed a havidíjat, semmit nem nyernek vele ha ingyen is hozzájuthatsz.

2016. okt. 16. 12:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem! Hát ez így gáz azért köszi a válaszokat!
2016. okt. 16. 15:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért gáz? Azelőtt ennyi se volt alternatívának. :D
2016. okt. 16. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!