Szabobianka200456 kérdése:
A Lady Popular játékban hogyan kell privát üzenetet küldeni más játékosoknak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ha rámegyünk a profiljukra, akkor a "Hívd ki!" gomb mellett ott szokott lenni az, hogy "Üzenet küldése", vagy valami hasonló,de ezt nekem nem adja ki !! Ilyenkor mit csináljal? Ez az egyetlen lehetőségem privát üzenet küldésére ?2017. jún. 11. 17:28
1/3 anonim válasza:
Lent bal oldalt van az a beszélgető buborékocska. Arra rámész, kiválasztod hogy privát üzenet, ott új üzenet létrehozására katt, majd ott beírod a Lady nevét akinek írni szeretnél.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok, most hogy léptem látom nem is bal oldalt van hanem jobb, bocsi :) Ott keresd!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Régebben én is játszottam ezzel a játékkal, de azóta, mint kiderült, frissült, így az üzenetek oda le kerültek!! Köszönöm még egyszer a válaszod, sokat segített!!
2017. jún. 15. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!