Nem szalonképes privát üzeneteket hogy lehet bejelenteni?
Tiltsd le az üzengetőt.
Moderátorok is ezt fogják tanácsolni. Néhányszor jelentettem, s ezt a választ kaptam.
Lehet, ők is letiltottak engem, mert jó ideje semmiféle levelemre nem válaszolnak.
Pedig mindig udvarias vagyok, s nem bizalmaskodom, nem szidom őket, másokat stb.
A letiltás egy kattintás csak.
Nem tudom, milyen mértékben használod az üzeneteket.
Én, például, nem használom. Ez alapvetően nyilvános oldal, magáncélú levelezésre vannak más lehetőségek.
Nyolc év alatt talán három érkezett, azokat, elolvasás nélkül töröltem.
Ha aktívan használod is, megteheted, hogy az ismeretlenektől érkező üzeneteket, megnyitás nélkül törlöd.
Akkor is van rá lehetőség, ha éppen csak egyetlen beérkező üzeneted van, mert a régebbieket törölted. Nem tudom, hogyan jöttek rá, de többen is írtak itt arról, hogy saját magunknak is küldhető üzenet. Valóban, a saját kérdéseknél, válaszoknál is ott van a küldési lehetőség. Ilyenre kattintva, küldesz magadnak egyet (elég egy karaktert beleírni), és akkor máris kettő van, kijelölhető, amit törölni akarsz, és törlöd. A saját üzeneted, ilyen célra, megtarthatod.
A jelentés nem biztos, hogy eredményre vezet. Valószínűleg nem csak egy van, ráadásul, ebben a kategóriában többen is írták már, hogy a kititktott is újra tud regisztrálni. Egy bejelentésével nem tudsz másokat megvédeni akkor sem, ha kitiltják az illető regisztrációját.
Nem tudom, miért lettem lepontozva, de csak ismételni tudom magam:
A moderátorok mindig elutasítottak, mondván, tiltsam le, ha zavar.
Pedig csak olyanokat küldtem el, amelyekben kiirtásomról értekeztek, s hasonlók.
Sértegetések, egyebek egyébként nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!