A Gyakori Kérdések moderátorai látják a privát üzeneteket?
Honnan kaptál levelet? Privát üzenetben nem kommunikálnak veled, csak egy külön betöltő lapon látod a figyelmeztetést.
Ehhez pedig nem kell látniuk az üzenetet, elég ha a másik fél volt akkora suttyó hogy ő felnyomott téged és kaptál egy automatikus figyelmeztető üzenetet.
Ha pedig tényleg látják, bizonyítsd be és tegyél feljelentést. Itt hiába ugrálsz, nem lesz belőle semmi. Amíg nem bizonyítod, te is csak rágalmazol és hitelt sértesz, ami törvénytelen, de az is lehet, hogy bűncselekmény.
BÁRMELYIK oldalon hozzáférnek a privát üzeneteidhez. Ez nem a magánéleted megsértése, hanem biztonsági előírás.
Amúgy azért kaptál figyelmeztető üzenetet, mert a trágár szavakat a rendszer szűri, és automatikus figyelmeztetést küld.
Én egyszer beszéltem egy moderátorral. Egy jehovás 5 különböző fiókból zaklatott.
Ő írta, hogy a privát üzeneteket nem látják.
Érdekes... Nem férhetnek hozzá privát üzenetekhez legalább az egyik fél beleegyezése nélkül ("üzenet jelentése", vagy valami hasonló)
Azért elég durva lenne, ha egy harmadik fél olvasgatná az üzeneteim. Amennyiben megtennék, mert van rá esély, hogy valaki ennyire szánalmas módon ír meg egy felületet, simán feljelentheted.
Velem is előfordult, hogy valakivel beszélgettem privátban, nem értettünk egyet, és ő kezdte szidni az anyámat és hasonlók. Írtam mailt az oldalnak. Kérésükre elküldtem a kritikus részeket a levelezésünkből. Erre azt mondták, figyelmeztetik az illetőt.
ha sértve érzed magad, te is küldd el a levelezésből a kritikus részeket, vagyis illetve előbb írj nekik, aztán megmondják majd ők.
A hasonló szép szavak használatát nem javaslom, érveléssel higgadtan próbálj válaszolni, az anyázástól nem fog meghatódni, hogy hú, tényleg neked van igazad. Vagy ha nincs erre energiád, időd, tiltsd le az illetőt oszt csókolom.
#4:
Én nem tudok olyan oldalról, ahol látnák.
Szerintem is törvénysértõ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!