Volt veletek hogy egy játék után (amit szerettetek) a második része nem hozta az elvárásaitokat, az első rész varázsát, röviden kevesebbnek vagy visszalépésnek éreztétek?
az a Blue Smelter Demon? szerintem az kimaradt mert a DSII DLC-k szarok voltak :-/
Sims 2 utáni Simsek nekem se jöttek be, a 4el egészen konkrétan pár órát játszottam mert csak annyira kötött le
szerintem az hogy szarok voltak túlzás, bár tény hogy nem sikerültek jóra, ott inkább az volt a gond hogy a B csapat akik csinálták a DSII-t átestek a ló túloldalára
az alapjáték a korábbi részekhez képest könnyebbre sikerült, emlékezetes boss harc is talán csak Velstadt, a Smelter Demon, Vendrick meg a Duke's Dear Freja volt
aztán nem tom, lehet hogy a 'könnyű' visszajelzések után de a DLC-ket telepakolták hülyeségekkel, feltuningolták az ellenfeleket HPval, kivették a poise-t, aztán még kicsit mortyroztak is ://
Az említett dlc-ben a Fume Knight sokkal durvább volt :D Főleg ha nem marad elég itemed hogy leszedd a 3 szart amik healelik akkor kb fel is adhatod az egészet. Nekem emiatt egy korábbi mentést kellett lehívni ps online store-ból és újrajátszani a komplett előző dlc-t :) Ez mondjuk tényleg szívás volt.
Egyébként élvezet vele harcolni, jó a moveset-je de mikor harmadjára ölt meg úgy hogy már csak 1 ütés kellett volna berágtam és hívtam segítséget :D
A Blue Smelternél inkább a boss run volt idegesítő, de azt könnyebb volt egyedül lenyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!