Mik voltak számotokra kiábrándító játékok?
Amnesia 1. Sok jót olvastam róla, ilyen jó horror game, ennyire befosol tőle, stb. Tudtam, hogy csak hyperól van szó, így nagyon alacsonyra tettem a lécet. Nagyonnagyonnagyon alacsonyra. Ennek ellenére se tudta átugrani. Baromi unalmas játék volt számomra, sokáig nem is húzta. Próbáltam direkt megőrülni, hogy hátha lesz valami ijesztő, de nem. A sztorija jó lenne, tetszettek a háttértörténetek a kastélyról, stb. Viszont ígyse tudtam az unalom miatt sokáig játszani vele.
UFC Undisputed 3-tól meg sokat nem kellett várni, addigra már a THQ alapból az utolsókat rúgta, meg egyre jobban pletykálták, hogy az eladásoktól függetlenül is az EA kapja meg a jogokat, így nem nagyon erőltették meg magukat a készítők.
uh Darksiders...azt inkább hagyjuk...nagyon gyenge God of War klón volt...nem tudom hányszor ültem neki de az istenért se tudott szórakoztatni
amúgy nekem az Injustice volt ilyen
Mortal Kombat vs DC Universe és Mortal Kombat 9 után úgy vártam, aztán a NetherRealm jól elcseszte az egészet a fos irányítással -_-
Még írnék 3-t ha nem gond.
Control
Nagyon jó, hogy se medipack se reg hp nincs a játékban így ha nem vagy elég közel az ellenfélhez hogy a belőle kieső élet részecskéket (vagy nem tudom minek hívjam) felszedegesd akkor neked gyorsan meszelnek. Ráadásul nehezebb szintű ellenfeleket is kapsz már az 1 pályán.
Ráadásul az is idő mire az egyetlen fegyvered visszatölti magát. Ha kapsz a nyakadba 4 ellenfelet kb véged is van.
Rise of the Tomb Raider
Van benne a kb a 75%-ánál egy rész hogy te egyedül bezuhansz a jég alá és jönnek a Trinity katonák full páncélban G36-ossokkal.
Na most te másszál ki a jég alól szedd le a katonáról a páncélt ami kb 1 tár aztán szedd le magát a katonát is és átunna menj vissza a jég alá.
És ezt úgy 5X kéne megcsinálni halál nélkül miközben ők vannak vagy 6-an asszem te meg egyedül.
Ja és a G36-ost nincs lehetőséged elvenni a katonáktól.
És olyan páncélod sincs mint nekik.
Ja és persze a jég pereméről nem tudsz kilőni csak kimászva.
Wolfenstein Youngblood
A játékban nincs checkpoint rendszer tehát ha te és a haverod vagy az MI vezette társ meghal kezdheted előröl az egész missziót. Továbbá a játékban az ellenfelek fokozatosan szinteződnek.
Tehát ha az 1. pályán adott ölés után, te 4-es szintű vagy akkor az elfenlek is kivétel nélkül 4-es szintűek.
Ha te 10-es 15-20...stb az ellenfelek is azok.
Teljesen mindegy hogy te milyen nehézséget választottál ki. Igen így van.
15-ös szint után olyan 3-4 tár kell mindegyikbe EASY fokozaton is.
Call of Duty WWII
Van benne kb a felénél 1 tankos rész ahol te kapsz 1 Sherman-t és a pálya végénél ki kell lőnöd 1 tigrist úgy hogy az csak hátulról sebezhető.
Ez még így 1 db tanknál nem gond megoldható, de aztán kapsz még a nyakadba az 1 halála után + 2-t. És úgy 75% életed van mind a 3-ra.
Ugye nem volt egy tesztelő se aki szólt volna a fenti 4 játéknál hogy ez így unfair. Dolgozzák már át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!